EKSKLUZIVNO! JOKIĆ LUMPUJE SA NAŠIM POZNATIM GLUMCIMA: Pogledajte hit snimke i kako Nikola peva ČUVENI DŽEJEV HIT! (VIDEO)
Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

uživa

EKSKLUZIVNO! JOKIĆ LUMPUJE SA NAŠIM POZNATIM GLUMCIMA: Pogledajte hit snimke i kako Nikola peva ČUVENI DŽEJEV HIT! (VIDEO)

Košarka -

Srpski košarkaš Nikola Jokić je neko ko se daje 100% na parketu kad igra, ali isto toliko se daje i van terena. Ume da se opusti, a već i "vrapci na grani" znaju za njegovu ljubav prema konjima.

Tako je Nikola posle ispadanja u polufinalu Zapadne konferencije itekako umeo da se opusti, a Kurir je došao do snimaka na kome se Jokić i glumci Lazar Nikolić i Pavle Popović vesele uz Džejev hit "Sunce ljubavi".

00:26

Jokic lumpuje kod glumca Lazara Nikolica

Naime, Nikolić i Popović glume u predstavi "Radovan treći" na kojoj je verovatno i "Džoker" prisustvovao, a posle su se opustili uz muziku i naravno po neko piće.

Očigledno je da Nikola želi polako da napuni baterije i odmori se od naporne sezone u najjačoj ligi na svetu gde je treći put u četiri godine proglašen za najkorisnijeg igrača.

Nikola Jokić
foto: Kurir sport

Klip je nastao u pozorištu u Somboru, a Pavle se oglasio na svom Instagramu.

- Hvala životu koji me u jednom čudnom životnom trenutku spojio sa najboljim košarkašem sveta i živom legendom Nikolom Jokićem. Hvala takođe što sam imao priliku da radim sa jednim od naših najboljih režisera Rašom Andrićem. Ono što je zajedničko ovim velikim ljudima jeste neverovatna jednostavnost. Definitivno da su skromnost, plemenitost i dobrota vrline bez kojih je teško i izaći iz kuće, a kamoli živeti. Tako da činite i mislite dobro drugima, verujte u sebe i u ljude jer ih još ima! Što bi rekli insluenseri appreciation post, a ja bih rekao živio život - napisao je crnogorski glumac, koga trenutno gledamo u seriji "Dug moru".

Ubrzo posle druženja momak iz Sombora se zaputio u Švedsku gde je naravno bio na konjskim trkama koje su njegova prva ljubav.

Snimljen je na jednoj konjičkoj trci u Švedskoj, a dobro znamo koliko obožava ove životinje i da koristi svaku priliku kada je slobodan da uživa u njihovoj gracioznosti. Kako se vidi na snimcima, Jokića mnogi nisu prepoznali, delom i jer u Švedskoj košarka nije popularna, a na jedno od retkih pitanja novinara rekao je da "ne daje izjave".

Pogledajte snimke iz Švedske gde se trenutno nalazi Nikola Jokić, bez ikakvog obezbeđenja, a prema prvi informacijama njegov konj je i pobedio na trci:

Kurir sport

BONUS VIDEO:

00:11

košarka, Srbija, košarkaši

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track