Ako otpusti Maljkovića Cedevitu će trenirati Jovanović ili Džikić

Kriza

Ako otpusti Maljkovića Cedevitu će trenirati Jovanović ili Džikić

Košarka -
Cedevita u regionalnoj ABA ligi, ima učinak od četiri pobede i dva poraza, dok u C grupi Evrolige zauzima poslednje mesto, sa sva tri poraza

Zagrebačka Cedevita je pre početka sezone u košarkaškoj ABA ligi postavljena za prvog favorita takmičenja. Ipak, igra i rezultati tima, kojeg sa klupe predvodi srpski stručnjak Božidar Maljković, nisu u skladu sa očekivanjima. Atmosfera je takva da bi klub uskoro mogao i da otpusti prvog trenera, a mediji u Hrvatskoj već su spremili listu kandidata za mesto na klupi Cedevite.Kao prvi pik za novog trenera Cedevite navodi se nezaobilazni Aco Petrović, dok je nešto komplikovanija opcija angažovanje Nevena Spahije. Interesantno je da se kao moguće akvizicije navode i dva srpska trenera, koja su nedavno ostala bez posla. U pitanju su Aleksandar Džikić, doskorašnji trener Lijetuvos Ritasa, ali i Vlada Jovanović, koji je dobio otkaz u Donjecku.

Cedevita u regionalnoj ABA ligi, ima učinak od četiri pobede i dva poraza, dok u C grupi Evrolige zauzima poslednje mesto, sa sva tri poraza.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track