Vujošević: Izvinjavam se navijačima Partizana

Poraz od Zvezde

Vujošević: Izvinjavam se navijačima Partizana

Košarka -
Oni su pokazali su vernost i odanost klubu. Neki igrači trebalo bi da se ugledaju na njih i na sledećim utakmicama pokažu mnogo više volje, kaže trener crno-belih

BEOGRAD - Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević izvinio se večeras navijačima zbog loše igre i ubedljivog poraza od Crvene zvezde, u derbi utakmici 8. kola regionalne Jadranske lige (92:78).

„Izvinjavam se našim navijačima, pokazali su vernost i odanost klubu. Neki igrači trebalo bi da se ugledaju na njih i na sledećim utakmicama pokažu mnogo više volje. Čestitam Zvezdi na zasluženoj pobedi, sa većom energijom su igrali, to se posebno videlo u broju skokova, što je na kraju donelo na samopouzdanju šuterima“, rekao je Vujošević.On je dodao da se znalo za težak raspored i pre utakmice sa Zvezdom, ali da „zabrinjavaju pojedinci, koji u takvim uslovima nisu dali maksimum".

Trener crveno-belih Vlada Vukoičić izjavio je da pobeda nad „večitim“ rivalom neće imati efekta ukoliko njegov tim ne nastavi sa dobrim igrama.„Imamo skor 4-4, koliko god bili zadovoljni večerašnjim izdanjem moramo da budemo realni i da shvatimo da smo tek sada na 50 odsto. Liga je dugačka, ima puno utakmica, ova pobeda neće važiti ništa ako ne nastavimo dobro da igramo“, rekao je na Vukoičić.

On je čestitao svojim igračima na velikoj i zasluženoj pobedi. „Posle lošeg starta vratili smo se na pravi put. Mnogo važnije je da smo na gostujućem terenu i protiv najačeg tima uspeli da napravimo dobru igru od prvog do poslednjeg minuta“, dodao je Vukoičić. Kapiten crveno-belih Igor Rakočević nije krio zadovoljstvo zbog pobede nad „večitim rivalom“.

„Utakmica je bila intezivna i bitna za dinamiku naše igre, ovo nije presudna utakmca, jer je sezona dugačka. Odigrali smo odlično u odbrani i prijaju osvojeni bodovi na teškom gostovanju", rekao je Rakočević.

Bek Partizana Dragan Milosavljević istakao je da njegov tim nije ušao sa odgovarajućom energijom u meč. „Pre svega podbacili smo u odbrani. U drugom poluvremenu na momente smo igrali dobro, ali nismo uspeli da stignemo visoku prednost protivnika“, rekao je Milosavljević.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track