Najnovije vesti

Šilobad: Trebaju nam oni koji bodre klub, ne novi troškovi
Foto: Pavle Knežević, Beta

Šilobad: Trebaju nam oni koji bodre klub, ne novi troškovi

Košarka
Pristalice crno-belih su podeljene u dva tabora i nalaze se na različitim tribinama hale Pionir, i drugih borilišta u drugim sportovima, a u subotu je jedna od njih izazvala prekid meča Jadranske lige Partizan-Cibona, zbog čega klub čeka kazna.

BEOGRAD - Direktor košarkaškog kluba Partizan Mlađan Šilobad rekao je danas da klubu nisu potrebni navijači koji će da prekidaju utakmicu, kao i da da podela među simpatizerima donosi nove troškove klubu.

"Mi smo posle subote seli da vidimo kakav zvaničan stav kluba da zauzmemo. Mi nikada nismo određivali ko sme a ko ne sme da dolazi na utakmice, nama su svi isti, ali nam ne trebaju oni koji će da prekidaju utakmice, već oni koji će da bodre klub", rekao je Šilobad agenciji Beta.

Prekid u subotu trajao je oko pola sata, a meč je mogao i da se ne nastavi. Utakmica je nastavljena tek pošto je otcepljena frakcija organizovanih navijača napustila tribinu na zahtev sudije.

Zbog brojnih sukoba dve frakcije na raznim borilištima i van njih, Partizanu su porasli troškovi organizacije svake utakmice.

"Mi ne možemo da utičemo na podeljenost navijača, oni to moraju da reše sami među sobom. To nam i otežava organizaciju, jer mi kao domaćini, bez protivničkih simpatizera, moramo da angažujemo više redara, tako da su troškovi organizacije svake utakmice veći za 30 do 35 odsto", rekao je Šilobad.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...