SAVANOVIĆ: Zubar me sprečio da idem u operu

Voli klasiku

SAVANOVIĆ: Zubar me sprečio da idem u operu

Košarka -
Voleo bih da sam bio tamo, ali imao sam problem sa zubom i morao sam da požurim kod zubara. To mi se desilo neposredno pre predstave, tako da sam otišao u bolnicu umesto u operu, napisao je Savanović

Pre nekoliko nedelja košarkaši Efes Pilsena bili su žrtve skrivene kamere navijača, pošto je njihova poseta operi završena pevanjem klupske himne. Srpski internacionalac Duško Savanović, objasnio je na blogu Evrolige da nije bio na tom događaju jer je morao kod zubara

"Ceo tim je bio tu, a ja sam sve propustio! Niko nije očekivao bilo šta slično, bila je sjajna ideja, momci su samo o tome govorili. Nisam bio tu, ali to je život. Voleo bih da sam bio tamo, ali imao sam problem sa zubom i morao sam da požurim kod zubara. To mi se desilo neposredno pre predstave, tako da sam otišao u bolnicu umesto u operu“, napisao je Savanović i apelovao je na navijače da pomognu ekipi u seriji sa Olimpijakosom.

„Dođite da navijate za nas u trećoj utakmici! To je veoma važno! Ako bude puna hala, to će biti savršeno. Želimo da osvojimo Evroligu, ali prvo moramo da izbacimo Olimpijakos. Idemo korak po korak, ali uz pomoć navijača, definitivno možemo to da učinimo“.

Ekipa Efesa izgubila je od Olimpijakosa prvi meč četvrtfinalne serije Evrolige, ali Savanović kaže da ima još mnogo da se igra.

„Drugi meč je verovatno najvažniji, za nas je presudan, pošto će biti vrlo teško ako Olimpijakos povede sa 2-0. Ali ako se vratimo u Istanbul sa 1-1, imaćemo dobre šanse jer je lakše odigrati svoju najbolju košarku pred svojim navijačima. Printezis je prvi meč odigrao sjajno, bolje nego što smo očekivali, pogađao je iz svake pozicije. Zaustavili smo Spanulisa, ali u napadu nismo bili dobri i to je odlučilo. U drugom meču potreban nam je isti pristup i bolja igra u napadu“.

http://www.youtube.com/watch?v=8X3OL1UzP3U

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track