Jelena Milovanović: Ništa nije gotovo
Foto: FIba

Evropsko prvenstvo

Jelena Milovanović: Ništa nije gotovo

Košarka -
Srpske košarkašice nisu na dobar način startovale na Evropskom prvenstvu, ali se nadaju da će u nastavku popraviti utisal

TRELAZE - Teško je našim košarkašicama pao poraz od Velike Britanije na startu Evropskog prvenstva (68:76), ali daleko od toga da su klonule duhom. Najefikasnija u srpskom timu Jelena Milovanović (19 poena), poručila je za Kurir sport iz Francuske da ništa nije gotovo.

"Nažalost, nije lepo počelo ovo Evropsko prvenstvo. Ali, ništa nije gotovo. Nadam se da ćemo moći da zaboravimo na ovo i podignutih glava u nedelju na sve moguće načine napasti Francusku.Bila sam na konferenciji za novinare nakon utakmice, i postavili su mi jedno pitanje, nakon mog izlaganja o utakmici, a to je bilo: ,,Jelena, šta očekuješ od sutrašnje utakmice protiv Francuske?"Francuska ima jasan motiv time što je organizator ovog prvenstva, oni su glavni favoriti ovde, ako mi sutra ne izađemo na teren mirnih glava i spremne da se ostavi srce na terenu, onda nemamo šta da tražimo protiv takvog tima!Malo smo se odmorili posle utakmice, potom otišli da pogledamo utakmicu Francuska - Letonija. Da se na neki način spremimo za sutra!"

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track