Jelena Milovanović: Daćemo sve od sebe protiv Francuske
Foto: FIba

Za Kurir sport iz Francuske

Jelena Milovanović: Daćemo sve od sebe protiv Francuske

Košarka -
Srpske košarkašice večeras od 21 čas igraju meč 2. kola Evropskog prvenstva u Francuskoj protiv domaćina

TRELAZE - Srpske košarkašice završile su poslednji trening pred večerašnji meč sa Francuskom (21, RTS2). O utiscima sa sinoćnjeg meča Francuska - Letonija i najavi današnjeg, iz Trelazea za Kurir sport javlja Jelena Milovanović.

"Upravo smo se vratile sa treninga. Malo smo prošle kroz ono što Francuska najviše koristi... Ipak, ko je gledao sinoćnu utakmicu mogao je da vidi kakav je to tim, i šta je njihovo najjače oružje!A što je najlepše od svega je atmosfera koju 10.000 Francuza napravi na utakmici!Preporučila bih navijačkim grupama da bar to pogledaju, da vide kako bez nereda može da se navija i bodri jedan tim, od prvog do poslednjeg minuta...Mislim da će ova utakmica za sve naše gledaoce biti za uživanje! Mi ćemo dati sve od sebe i boriti se koliko god treba, jer posle lošeg starta jedino nam to preostaje..."

Srbija je u prvom meču poražena od Velike Britanije rezultatom 76:68, dok je Francuska bila ubedljiva protiv Letonije sa 62:39. Prve tri ekipe iz grupe C idu u drugi krug takmičenja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track