DIREKTOR TELEKOMA ODGOVARA VUJOŠEVIĆU: Najviše para dali smo košarkašima Partizana
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Reakcija

DIREKTOR TELEKOMA ODGOVARA VUJOŠEVIĆU: Najviše para dali smo košarkašima Partizana

Košarka -
Radi se o milionima evra i sigurno je da deo uspeha KK Partizan u protekloj deceniji pripada i nama, rekao je Ćulibrk

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević izazvao je buru u javnosti, a posebno među navijačima Partizana, kada je na konferenciji za novinare posle meča ABA lige protiv Mega Leksa izjavio da kompanija "Telekom Srbija" uslovljava sponzorisanje crno-belih njegovim smenjivanjem.

Generalni direktor "Telekoma" Predrag Ćulibrk je ocenio da se tu radi o "potpunoj zameni teza".

"Nas apsolutno ne zanimaju bilo kakva kadrovska rešenja u klubovima, ni ko su treneri, ni ko su predsednici".Vujošević je ove jeseni više puta govorio o neizvesnom nastavku saradnje sa "Telekomom", preko brenda MTS, a u nedelju uveče je pozvao navijače Partizana da "ako ostane ovako, nađu drugog provajdera".

Prethodnih dana bilo je navijača koji su reagovali objavljivanjem fotografija polomljenih SIM kartica sa oznakom MTS na društvenim mrežama.

"Moram da priznam da je svima u kompaniji ovo teško palo, pogotovo što je Partizan godinama nosio naše ime, a sa druge strane je KK Partizan klub kome je "Telekom" do sada dao najviše novca. Radi se o milionima evra i sigurno je da deo uspeha KK Partizan u protekloj deceniji pripada i nama", rekao je Ćulibrk.

Foto: Fonet
Foto: Fonet

"Pri tom mi ne tražimo bilo kakvu zahvalnost, iako smo je možda i zaslužili, ali složićete se da najmanje što bi bilo normalno jeste da se ne govori protiv nas".

Ćulibrk je dodao da KK Partizan ima svog generalnog sponzora, čije ime nosi (Partizan NIS), a da je "Telekom" trenutni generalni sponzor KK Crvena zvezda.

"Država ima udeo i u jednoj i u drugoj kompaniji i sigurno je da se oko toga vodilo računa, što potvrđuje i činjenica da su sponzorski ugovori na podjednakim nivoima", završio je generalni direktor kompanije "Telekom Srbija".

Kurir sport / Novosti sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track