TURČIN OSKRNAVIO IVKOVIĆEV GROB Čović: Trener Ataman je kriv za sve!
Foto: Saša Pavlić, Akis

Predsednik Crvene zvezde o morbidnom činu

TURČIN OSKRNAVIO IVKOVIĆEV GROB Čović: Trener Ataman je kriv za sve!

Košarka -

Za ovako gnusan čin bilo koji normalan čovek nema objašnjenja. Ali za ovakve stvari odgovoran je i trener košarkaške sekcije Galatasaraja ergin ataman (namerno navodim malim slovima), rekao je Čović

Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović osudio je vandalski čin navijača Galatasaraja i optužio Ergina Atamana za podstrekivanje mržnje prema srpskom klubu.- Za ovako gnusan čin bilo koji normalan čovek nema objašnjenja. Ali za ovakve stvari odgovoran je i trener košarkaške sekcije Galatasaraja ergin ataman (namerno navodim malim slovima) zbog svega što se dešavalo u prošlosti, i vatre koju je raspaljivao, i koja očigledno i dalje tinja - rekao je Čović Kuriru i dodao:

- Očigledno je da navijače tog kluba i dalje na jedan bolestan način grize savest zbog činjenice da su ga osnovali Srbi i Crnogorci, braća Bakić. Drugo objašnjenje nemam!O bolesnom potezu navijača Galatasaraja Alpera Akgula kaže:- Što se tiče konkretno onog manijaka koji se slikao na grobu Marka Ivkovića i time pokazao da ne poštuje mrtve, mogu jedino da kažem da ne zaslužuje mirno da spava i nije mi jasno šta se to vrzma u njegovoj glavi? Kao što mi nije jasno i odakle on u Beogradu?

Možda je dan pre toga bio u Novom Pazaru, pa time dobijamo i malo širu sliku svih onih incidenata u nedelju na fudbalskoj utakmici?

Ljudski bi bilo da se uprava Galatasaraja oglasi ovim povodom, jer nas očekuju novi dueli u okviru Evrolige, a ćutanjem posle ovakvih stvari nikako se ne doprinosi smirivanju situacije koju imamo od 22. novembra 2014.godine i ubistva našeg navijača Marka Ivkovića.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track