MESIJEVA PETA SREĆA?! Lionel predvodi Argentinu na Mundijalu: Favoriti smo zbog naše istorije, ali i zbog načina na smo došli ovde
Foto: AP

KATAR 2022

MESIJEVA PETA SREĆA?! Lionel predvodi Argentinu na Mundijalu: Favoriti smo zbog naše istorije, ali i zbog načina na smo došli ovde

Mundijal 2022 -

Stariji, ali i dalje jedan od najboljih fudbalera na planeti, Lionel Mesi će predvoditi Argentinu na svom petom i verovatno poslednjem Svetskom prvenstvu, a sa njim ta reprezentacija sigurno ima šansu da osvoji svoju treću titulu.

"Ne znam da li smo veliki favoriti ili ne, ali verujem da je Argentina uvek favorit zbog svoje istorije, ali i zbog načina kako smo došli ovde", rekao je nedavno 35-godišnji Mesi.

Argentina, Lionel Mesi
foto: Profimedia

Mesi je pomogao toj južnoameričkoj zemlji da okonča 28-godišnje čekanje na titulu kada je Argentina osvojila Kup Amerike 2021. To je bila prva Mesijeva velika titula u nacionalnom timu.

Argentina je takođe postavila sopstveni rekord ostavši neporažena na 35 uzastopnih utakmica.

Fudbalska reprezentacija Argentine će svoj uvodni meč u Grupi C Svetskog prvenstva igrati protiv Saudijske Arabije 22. novembra. Četiri dana kasnije sastaće se sa Meksikom, dok će poslednji meč u grupi igrati 30. novemba protiv Poljske.

(Kurir sport/Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track