SPISAK SRBIJE ZA MUNDIJAL: Ovo smo svi čekali! Ovih 26 fudbalera nosiće SRPSKI DRES U KATARU!
Foto: Fudbalski savez Srbije

odabrani

SPISAK SRBIJE ZA MUNDIJAL: Ovo smo svi čekali! Ovih 26 fudbalera nosiće SRPSKI DRES U KATARU!

Mundijal 2022 -

Selektor reprezentacije Srbije objavio je spisak igrača za Svetsko prvenstvo u Kataru.

Dragan Stojković objavio je konačan spisak sa imenima 26 fudbalera:

SPISAK SRBIJE ZA SP

Golmani: Predrag Rajković, Vanja Milinković Savić, Marko Dmitrović.

Odbrana: Nikola Milenković, Strahinja Pavlović, Miloš Veljković, Stefan Mitrović, Filip Mladenović, Srđan Babić, Strahinja Eraković.

Vezni red: Saša Lukić, Uroš Račić, Nemanja Maksimović, Nemanja Gudelj, Filip Kostić, Sergej Milinković Savić, Andrija Živković, Marko Grujić, Ivan Ilić, Darko Lazović.

Napad: Aleksandar Mitrović, Dušan Vlahović, Luka Jović, Dušan Tadić, Filip Đuričić, Nemanja Radonjić.

Iako je prethodno najavljeno da će konačan spisak biti poznat u ponedeljak, poslednjeg dana za predaju istog, Stojković se odlučio da 11. novembra obajvi koji su to fudbaleri koji je otputovati za Katar.

Stojković nije eksperimentisao i odlučio je da put SP krenu oprobane snage. Tako među putnicima za Katar neće biti Erhana Mašovića, Matije Nastasića, Alekse Terzića i Mihaila Ristića.

Orlovi
foto: AP

Okupljanje reprezentacije zakazano je za ponedeljak u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi, a dan kasnije igrači i stručni štab putuju u Manamu, gde ih u petak očekuje prijateljski meč sa Bahreinom (18.30).

"Orlovi" se nalaze u Grupi G sa Brazilom, Kamerunom i Švajcarskom. Prvi meč Srbija igra 24. novembra (20,00), rival je Brazil, četiri dana kasnije (11,00) sledi meč sa Kamerunom, a 2. decembra (20,00) susret sa Švajcarskom.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track