NEJMARE, ZA ŠTA SE TO HVATAŠ?! BAŠ GA STEZALE GAĆE: Kurir na poslednjem treningu Brazila pred utakmicu sa Srbijom (FOTO)
Foto: Dado Đilas

EVO KAKO JE SVE PROŠLO

NEJMARE, ZA ŠTA SE TO HVATAŠ?! BAŠ GA STEZALE GAĆE: Kurir na poslednjem treningu Brazila pred utakmicu sa Srbijom (FOTO)

Mundijal 2022 -

Specijalni izveštači iz Katara: Dejan Ignjatović, Aleksandar Radonić i Dado Đilas

Cela planeta sa velikim nestrpljenjem očekuje duel fudbalera Srbije i Brazila na Svetskom prvenstvu.

Utakmica je na programu u četvrtak od 20.00 časova po našem vremenu, na stadionu Lusail u Dohi. Ekipa Kurira priredila je ekskluzivu našim čitaocima, jer smo boravili na poslednjem treningu Brazila pred meč protiv Srbije.

Pogledajte fotografije:

1 / 11 Foto: Dado Đilas

Selektor Tite koji danas na jednoj od najposećenijih konferencija u Kataru nijednom nije želeo da pomene Srbiju, izveo je svoje izabranike na poslednji trening pred utakmicu.

trening, Brazil
foto: Dado Đilas

Zvezde svetskog fudbala bile su raspoložene, bilo je smeha, zezanja, zadirkivanja. Superstar Brazila Nejmar imao je problema sa opremom. Tačnije, izgleda da su ga žuljale gaće, pa je većinu vremena provodio nameštajući se. Menjao je steznike, a izgleda ga je mrzelo da ode u svlačionicu da promeni šorc pa je ostao da zabavlja saigrače i gomilu domaćih i stranih izveštača.

I njegov saigrač Rišarlison imao je sličnih problema i muka. Ni njemu nije bilo lako, doduše gaće su bile nameštene, ali gornji deo ga je toliko stezao da se stalno vrpoljio i menjao izraze lica.

Brazilci su odradili lagani trening, niko se nije žalio na povredu, a selektor Tite je u miru sa pomoćnicima šetao okolo i gledao svoje izabranike. Kao i na konferenciji delovao je pomalo nervozno. Videćemo sutra na utakmici da li je strahovao od Srbije, ili mu se nešto drugo motalo po glavi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track