ŠOK ZA BRAZIL! NEJMAR ZAVRŠIO GRUPNU FAZU SVETSKOG PRVENSTVA! Stigle prve informacije o povredi Brazilca, NIKAKO NISU DOBRE!
Foto: EPA/Tolga Bozoglu

KATAR 2022

ŠOK ZA BRAZIL! NEJMAR ZAVRŠIO GRUPNU FAZU SVETSKOG PRVENSTVA! Stigle prve informacije o povredi Brazilca, NIKAKO NISU DOBRE!

Mundijal 2022 -

Sudeći prema poslednjim informacijama, najbolji fudbaler Brazila, Nejmar, završio je grupnu fazu Svetskog prvenstva već posle prve utakmice.

Nejmar je pregledan i na lečenju je u hotelu svog tima u Kataru, pošto je povredio skočni zglob na utakmici protiv Srbije.

Brazilski tim, međutim, nije saopštio nikakve detalje o stepenu povrede.

Brazil je pobedio Srbiju sa 2:0 u prvom kolu na Svetskom prvenstvu, a Nejmar je povredio desni skočni zglob posle duela sa Nikolom Milenkovićem. On je posle tog starta igrao još 10 minuta, ali je zamenjen 10 minuta pre kraja utakmice.

Selektor Brazila Tite je posle meča bio je optimističan:

"Možete biti sigurni da će Nejmar i dalje igrati na ovom Svetskom prvenstvu. Siguran sam u to", rekao je Tite.

Doktor tima Rodrigo Lasmar je posle utakmice rekao da je prerano da se zna težina povrede. On je naveo da su počeli lečenje čim je Nejmar napustio teren.

Ipak, španski "Marka" je doneo malo preciznije vesti o stanju fudbalera Pari Sen Žermena nakon povrede koju je zaradio tokom utakmice protiv Srbije.

Nejmar je napustio igru u 79. minutu, a nakon toga je nastala fotografija na kojoj se vidi oteklo stopalo. Javnost u Brazilu je u strahu čekalo prve vesti, a one nisu baš najbolje.

Pomenuti izvor navodi da Nejmar neće igrati protiv Švajcarske u ponedeljak u okviru drugog kola Mundijala.

Njegova situacija zahteva odmor, a drugi meč u četiri dana nikako nije preporučljiv.

Osim toga, izvesno je da napadač neće igrati ni protiv Kameruna, pogotovo ukoliko Brazil slavi i protiv Švajcarske, navodi "Marka".

Ukoliko je verovati tom portalu, Nejmara sigurno nećemo gledati do 5. decembra, kada počinje nokaut faza Svetskog prvenstva.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track