OŠTRA KRITIKA UPUĆENA NA RAČUN ORLOVA: HRVATSKI analitičar nije birao reči - posle meča sa Brazilom, samo je ovo imao da kaže!
Foto: Profimedia

Mundijal 2022

OŠTRA KRITIKA UPUĆENA NA RAČUN ORLOVA: HRVATSKI analitičar nije birao reči - posle meča sa Brazilom, samo je ovo imao da kaže!

Mundijal 2022 -

Fudbalska reprezentacija Srbije rezultatom 2:0 izgubila je od Brazila u prvom kolu grupne faze Svetskog prvenstva u fudbalu.

Danima nakon meča, mnogi su komentarisali igru Orlova u tom meču, a sada je svoje mišljenje izneo i analitičar HRT-a Tomislav Sipić. On je ovu generaciju Srbije uporedio sa reprezentacijom Hrvatske iz devedesetih godina prošlog veka.

Takođe, smatra da su Orlovi izgubili optimizam koji su imali pre početka Mundijala, kao i to da im fali i fizička i psihička sprema.

- Srbija se nalazi gde je Hrvatska bila pre 20-25 godina. Treba zaraditi renome, respekt od sudija i protivnika, čak i od organizacije. Nije samo tako izraziti želju 'idemo u Katar da budemo prvaci i napravimo velika dela'. Morate biti i psihički i fizički spremni, a to oni na osnovu prve utakmice nisu - izjavio je Sipić.

Podsetimo, Srbiju u ponedeljak od 11 sati očekuje drugi meč grupne faze, kada će snage odmeriti sa selekcijom Kameruna.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track