ŠTA SE OVO DEŠAVA NA MUNDIJALU?! Posle povrede Sergeja, još jedna TEŠKA VEST iz Dohe: Vlahović van konkurencije za Kamerun?
Foto: Dado Đilas

KATAR 2022

ŠTA SE OVO DEŠAVA NA MUNDIJALU?! Posle povrede Sergeja, još jedna TEŠKA VEST iz Dohe: Vlahović van konkurencije za Kamerun?

Mundijal 2022 -

Nove loše vesti stižu iz Katara...

Srbija će u ponedeljak od 11 časova igrati utakmicu drugog kola Svetskog prvenstva protiv Kameruna, a neki od ključnih reprezentativaca mogli bi da propuste taj meč.

Nastup Dušana Vlahovića protiv afričke selekcije doveden je u pitanje, zbog povrede primicača.

Centarfor Juventusa je stigao na okupljanje nacionalnog tima s povredom primicača.

Prve informacije bile su dobre i činilo se da će biti spreman za mečeve na Mundijalu, međutim, nakon što je u prvom kolu protiv Brazila odigrao oko pola sata, pitanje je da li će moći da igra protiv Kameruna.

Reprezentacija Srbije, Svetsko Prvenstvo
foto: Dado Đilas

Prema saznanjima "Sport kluba", Vlahović je ponovo osetio bol u primicaču i gotovo je izvesno da neće biti u kombinaciji za početnih 11 igrača.

Podsetimo, probleme je imao i Aleksandar Mitrović koji je od starta igrao protiv Brazila i od kojeg se očekuje da napadne i Kamerun, dok Filip Kostić nije igrao na otvaranju Mundijala, a najverovatnije neće ni protiv Kameruna.

Neposredno pre informacije o Vlahoviću, pojavila se vest da problem ima i Sergej Milinković Savić, nakon što je dobio udarac već na samom startu meča protiv Brazila.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track