BORJANE USTAŠO! Hrvati BRUTALNO vređali golmana Kanade: Najstrašnije PSOVKE upućene kapitenu Zvezde i njegovoj supruzi! VIDEO
Foto: Dado Djilas

katae 2022

BORJANE USTAŠO! Hrvati BRUTALNO vređali golmana Kanade: Najstrašnije PSOVKE upućene kapitenu Zvezde i njegovoj supruzi! VIDEO

Mundijal 2022 -

Hrvatska je pobedila Kanadu u okviru 2. kola grupe F na Svetskom prvenstvu u fudbalu.

U centru pažnje je golman Kanade i kapiten Crvene zvezde Milan Borjan koji je od početka meča na meti Hrvatskih navijača.

Hrvatski navijači ne biraju sredstva i brutalnim povicima vređaju Borjana i njegovu suprugu Snežana

"Borjane ustaso! Borjane ustaso" Žena ti je ku*va Borjane", skandiraju navijači Hrvatske

Još od aprila meseca kada su izvučene grupe za SP, Borjan je glavna tema hrvatskih medija

Borjan je označen kao "zvezdaš koji kaže da nije rođen u Hrvatskoj, već u srpskoj Dalmaciji i Krajini", ali i uvredljivih komentara na portalima i društvenim mrežama.

- To mnogo govori o njima. Vređanje, pretnje i takva doza primitivizma. Dosta prijatelja imam iz Hrvatske i nikada nisam gledao ko je odakle. Ja ću se uvek ponositi sa mestom svog rođenja. Kada sam se rodio 87' godine, rodio sam se u Republici Srpskoj Krajini i uvek ću se time dičiti. Svako ima pravo da misli drugačije. Mogu da me mrze, mogu da me vole, ali nikad ne mogu da mi promene pripadnost i rodno mesto - rekao je Borjan za Kurir neposredno nakon žreba.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track