MESI, MOLI BOGA DA TE NE PRONAĐEM! Čuveni bokser optužio Argentinca da je dresom Meksika ČISTIO POD, pa mu brutalno ZAPRETIO!
Foto: Profimedia, Printscreen

bura

MESI, MOLI BOGA DA TE NE PRONAĐEM! Čuveni bokser optužio Argentinca da je dresom Meksika ČISTIO POD, pa mu brutalno ZAPRETIO!

Mundijal 2022 -

Video iz svlačionice Gaučosa privukao je ogromnu pažnju javnosti

Snimak slavlja fudbalera Argentine nakon pobede nad Meksikom u drugom kolu grupne faze Svetskog prvenstva (2:0) izazvao je brojne reakcije na društvenim mrežama.

Zbog jednog detalja, koji je mnogima promakao, najbolji igrač Argentine Lionel Mesi dobio je otvorene pretnje od čuvenog meksičkog boksera Saula Kanela Alvareza.

Kanelo je besan na Mesija jer je sramno ponizio njegovu zemlju. Naime, Meksikanci su optužili slavnog asa da je namerno gazio dres Meksika i njime brisao pod u svlačionici.

Mesi je nakon meča razmenio dresove sa jednim fudbalerom Meksika, a na snimku se vidi da je dres rivala završio ispod njegovih nogu u svlačionici. Meksikanci su zbog toga ogorčeni jer smatraju da je kapiten Gaučosa namerno ponizio njihovu selekciju.

Najglasniji je bio Kanelo koji je uputio otvorenu pretnju Mesiju.

"Video sam da je Mesi čistio pod sa našim dresom i zastavom. Neka moli Boga da ga ne pronađem", napisao je Kanelo na Tviteru.

"Baš kao što ja poštujem Argentinu on treba da poštuje Meksiko. Ne govorim o svim Argentincima, već samo o ovom sr*nju koje je Mesi napravio u svlačionici", dodao je bokser.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track