ŠPIJUNI U BELOM NA TRENINGU ORLOVA: Piksi i njegovi sinovi nisu bili sami, tu je bila i specijalna ekipa
Foto: Dado Đilas

KATAR 2022

ŠPIJUNI U BELOM NA TRENINGU ORLOVA: Piksi i njegovi sinovi nisu bili sami, tu je bila i specijalna ekipa

Mundijal 2022 -

Specijalni izveštači Kurira iz Katara: Aleksandar Radonić, Dejan Ignjatović i Dado Đilas

Trening fudbalera Srbije protekao je u najboljem redu, pod budnim okom selektora Dragana Stojkovića.

Međutim, zanimljiv detalj desio se pred kraj dela treninga kojem su prisustvovali novinari i fotoreporteri srpskih, ali i stranih redakcija. Na tribini se pojavio čovek obučen u tradicionalnu nošnju koja se nosi u Kataru, sa saradnikom koji je nosio laptop. Zauzeli su svoje mesto i počeli da prate trening.

Srpski novinari primetili su taj detalj i odmah počeli da komentarišu. Prva reakcija bila je da je neko došao da špijunira Orlove pre meč sa Švajcarskom. A, onda je neko dobacio da se sigurno radi o fudbalskom skautu iz ovog dela sveta koji je došao da među srpskim reprezentativcima pronađe igrača za određeni klub iz Katara, Saudijske Arabije ili Ujedinjenih Arapskih Emirata. Šalama I doskočicama nikad kraja.

Kurir je na kraju u duhu profesionalizma proverio informaciju vezanu za gospodina na tribini stadiona Al Arabi. Radi se o čoveku koji je zadužen za bezbednost srpskih fudbalera tokom njihovog boravka u Kataru. Domaćin Mundijala ništa ne prepušta slučaju, bezbednost za svakog gosta je na najvišem mogućem nivou.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track