VLAHOVIĆ KAO ZAPETA PUŠKA, PROSTO BI POJEO LOPTU: Napadač Orlova kipti od snage i energije, prosto je leteo na treningu
Foto: Dado Đilas

katar 2022

VLAHOVIĆ KAO ZAPETA PUŠKA, PROSTO BI POJEO LOPTU: Napadač Orlova kipti od snage i energije, prosto je leteo na treningu

Mundijal 2022 -

Dušan Vlahović glavna je tema u Srbiji. Posebno njegovo zdravstveno stanje i povreda koju je zaradio u meču protiv Brazila zbog koje nije ulazio u utakmici protiv Kameruna.

Dušan Vlahović odradio je trening sa ostalim rezervistima. U igri na skraćenom terenu na dva gola plenio je energijom i strašću. Mada, ruku na srce u istom nisi zaostajali ni ostali srpski fudbaleri. Poput Dušana Vlahovića, efektnim potezima mreže Predraga Rajkovića i Marka Dmitrovića cepali su Luka Jović, Marko Grujić i Filip Đuričić.

Videlo se da je Dušan Vlahović gladan i željan lopte. Da bi prosto hteo da je pojede, kako ju je gledao i kako ju je šutirao. Fizički je delovao čilo i zdravo, što treba da raduje selektora Dragana Stojkovića, ali i celu srpsku naciju u otadžbini koja sa velikim nestrpljenjem čeka petak i utakmicu protiv Švajcarske.

Katar, Orlovi
foto: Dado Đilas

Oštro oko fotografa Kurira Dada Đilasa zabeležilo je nekoliko sjajnih fotografija koje najbolje odslikavaju sve napisano o Dušanu Vlahoviću sa večerašnjeg treninga. Možemo samo konstatovati da je napadač Juventusa spreman za Švajcarsku i da sa ovakvom energijom koju je pokazao treba samo da bude strah i trepet za protivnika.

Specijalni izveštači Kurira iz Katara: Aleksandar Radonić, Dejan Ignjatović i Dado Đilas

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track