INFANTINO JE DOŠAO U 4 UJUTRU PO MENE U POLICIJSKU STANICU! Navijač koji je utrčao na teren otkrio šta se desilo nakon privođenja!
Foto: Pablo PORCIUNCULA / AFP / Profimedia

ispovest

INFANTINO JE DOŠAO U 4 UJUTRU PO MENE U POLICIJSKU STANICU! Navijač koji je utrčao na teren otkrio šta se desilo nakon privođenja!

Mundijal 2022 -

Mario Feri, Italijan koji utrčao na teren tokom utakmice Portugal - Urugvaj na Mundijalu u Kataru, otkrio je šta se dešavalo u policijskoj stanici nakon njegovog privođenja.

Podsetimo, u 51. minutu meč između Portugala i Urugvaja kratko je prekinut, pošto je Feri utrčao na teren. Italijan je nosio majicu sa političkim porukama i mahao zastavom u duginim bojama. Feri je na sebi imao plavu majicu sa znakom Supermena na kojoj je sa prednje strane pisalo: "Spasite Ukrajinu", a na leđima: "Poštujte iranske žene". Zastavom u duginim bojama dao je podršku LGBTQ+ zajednici.

U razgovoru za španski "Onda Cero" Italijan, koji je i ranije prekidao utakmice, otkrio je da je proveo tešku noć u policijskoj stanici i da mu je lično pomogao prvi čovek FIFA Đani Infantino.

Đani Infantino
foto: Profimedia

"Proveo sam tešku noć. Ne u zatvoru, nego u policijskoj stanici. Infantino je došao u četiri ujutru da mi pomogne. Nikada ranije ga nisam upoznao. Rekao mi je: 'Opet ti, zašto?' Katar je veoma opasan za tebe", ispričao je Feri.

Italijanski niželigaški fudbaler je potom objasnio zašto je prekinuo meč.

"Reakao sam mu da su mi poruke koje sam želeo da pošaljem veoma važne. Volim da utrčavam na teren na važnim utakmicama, uvek sa dobrim namerama i pozitivnim porukama kakve su i ove bile", istakao je Feri.

Feri nastupa za italijanskog niželigaša Kastel di Sangru i poznat je brojnim upadima na tere. Ovo je drugi put da prekida meč na Svetskom prvenstvu. Sličnu stvar napravio je i 2014. godine u Brazilu kada je na meču Belgija - SAD utrčao sa porukom: "Spasite decu u favelama".

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track