"BOJ NE BIJE SVETLO ORUŽJE, BOJ BIJE SRCE U JUNAKA!" Orlovi su SPORTSKI inteligentni, ali nedostaje im EMOCIONALNE INTELIGENCIJE!
Foto: Profimedia

BRAĆA ILIĆ podržala orlove

"BOJ NE BIJE SVETLO ORUŽJE, BOJ BIJE SRCE U JUNAKA!" Orlovi su SPORTSKI inteligentni, ali nedostaje im EMOCIONALNE INTELIGENCIJE!

Mundijal 2022 -

Počele su utakmice trećeg kola na svetskom prvenstvu u Kataru. Kako Mundijal odmiče sve se više priča i o fizičkoj spremi igrača i o tome koliko kondicija nakon napornih mečeva može da ima odlučujuću ulogu u tome ko će se plasirati u osminu finala.

O kondicionoj spremnosti naše reprezentacije voditelji emisije Puls Srbije razgovarali su sa kondicionim trenerima Stefanom i Dušanom Ilićem o kondicionoj spremnosti.

Dušan Ilić
foto: kurir tv

- Kondiciona priprema znači fizička i psihička sprema igrača da odgovori na izazvove. Nama nije problem fizička sprema, nego psihička. Naši igrači nemaju visoku emocionalnu inteligenciju što se moglo videti tokom utakmice sa Kamerunom - rekao je Dušan.

Stefan Ilić
foto: kurir tv

Od čega zavisi psihička sprema rekao je Stefan.

- Ono što sam ja zaključio je da neki igrači nisu ozbiljno shvatili Svetsko prvenstvo. Svi su se pripremili za neko modiranje, samo gađanje u srž te pripreme nije bila dovoljna. Nisu očekivali da će neki Kamerun tamo da pobedi - rekao je Dušan i u nastavku izjavio da sve mora da se shvati ozbiljnije.

01:16

Braća Ilić: Oni jesu SPORTSKI inteligentni, ali nedostaje im EMOCIONALNE INTELIGENCIJE!

Stefan je rekao da boj ne bije svetlo oružje, nego boj bije srca u junaka.

- Moraju malo da se opuste, da bi bili psihički spremni. Nije bila potrebna utakmica protiv Bahreina - rekao je Stefan.

Kurir.rs.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track