SRAMNI HRVATI JEDVA DOČEKALI DA UDARE PO PIKSIJU: Komšije LIKUJU posle eliminacije Srbije, ogromno NEPOŠTOVANJE prema Stojkoviću!
Foto: Profimedia

katar 5

SRAMNI HRVATI JEDVA DOČEKALI DA UDARE PO PIKSIJU: Komšije LIKUJU posle eliminacije Srbije, ogromno NEPOŠTOVANJE prema Stojkoviću!

Mundijal 2022 -

Bolna eliminacija Srbije sa Mundijala udarna vest kako kod nas tako i u celom regionu.

Tako je glavna tema ultra-popularnog hrvatskog podkasta "Sportskih novosti" - "Mundokast", upravo bio nastup "orlova" protiv Džake i družine, a evo kako su trener Ivica Landeka i glavni urednik ovog lista - Robert Šola komentarisali ono što se sinoć dešavalo na "974" stadionu u Kataru.

"Srbija je u utakmicu ušla sa puno emocija i puno taktičke nediscipline. To je nedopustivo na Svetskom prvenstvu i ozbiljna ekipa to ume da kazni" rekao je trener Ivica Landeka, a potom se nadovezao i čuveni Šola:

" Pomislio sam pre utakmice: Piksi ti ili si genijalac ili teški blefer. Srbi su napali praktično sa sedam igrača. Zamislite da Hrvatska u utakmicu krene sa Livajom, Petkovićem, Kramarićem, Oršićem i Perišićem, bez korektora u veznom redu. Švajcarci su bez problema dolazili u prilike, a obrana Srbije nije radila ništa u obrambenom bloku. Piksi je bio potpuno izvan svega. Srbi su primili osam golova u tri utakmice, samo je Kostarika primila više. Treba napomenuti da su i Brazil i Švajcarska promašili još puno prilika", rekao je Robert Šola, glavni urednik "Sportskih Novosti".

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track