SKANDAL NAD SKANDALIMA! Dva puta sam te J***O PE*ERČINO! Golman Argentine izgubio kompas pa ŽESTOKO VREĐAO Van Gala! (VIDEO)
Foto: Profimedia

katar 2022

SKANDAL NAD SKANDALIMA! Dva puta sam te J***O PE*ERČINO! Golman Argentine izgubio kompas pa ŽESTOKO VREĐAO Van Gala! (VIDEO)

Mundijal 2022 -

"Je*ao sam te dva puta. Dva puta, pe*erčino", urlao je golman Argentine Emilijano Martinez pred klupom Holandije, a ove uvredljive reči je uputio selektoru "lala", legendarnom Luju van Galu (71).

Tako se izvrsni 30-godišnjak našao u središtu skandala nad skandalima i mogao bi čak i da bude ozbiljno kažnjen.

Emilijano Martinez
foto: Profimedia

Srećom, u blizini je bio i trener golmana Argentine, pa je nekako uspeo da smiri popularnog Dibua, koji je bio jedan od heroja Argentinaca, ali Emilijano Martinez nikako nije mogao da kontroliše emocije, koje su posle plasmana u polufinale bukvalno eksplodirale.

Argentina
foto: Profimedia

Kasnije je Emilijano Martinez za svoj primitivni ispad pokušavao da pronađe opravdanje.

- Čuo sam Van Gala kako kaže: 'Imamo prednost u penalima, ako idemo na penale, pobedićemo.' Mislim da treba da drži jezik za zubima - poručio je Martinez.

Argentina, Holandija
foto: EPA/Abir Sultan

Sada je navodno Martinez u opasnosti da propusti polufinale protiv Hrvatske. Naime, Međunarodna fudbalska federacija (FIFA) je potvrdila da je pokrenula postupak protiv Martineza nakon što ga je sudija Lahos prijavio zbog ovog skandala, ali i zbog izjave argentinskog golmana o glavnom arbitru.

- Sudija im je dao sve i vratio ih. Dao im je 10 minuta produžetka bez razloga. Samo je želeo da postignu gol. Taj čovek je lud. Pošto je njegova Španija eliminisana, hteo je da nas izbaci. Najgori sudija na Svetskom prvenstvu. Nadam se da više neće suditi jer je beskoristan - nije birao reči Martinez.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track