MODRIĆ JE GROMADA! Kapiten ČASTIO Vatrene sa DVA MILIONA EVRA! O ovome ne prestaje da se priča! Svi su ispoštovani!
Foto: AP Photo/Manu Fernandez

gospodin

MODRIĆ JE GROMADA! Kapiten ČASTIO Vatrene sa DVA MILIONA EVRA! O ovome ne prestaje da se priča! Svi su ispoštovani!

Mundijal 2022 -

Sajmon Bastijansen saradnik Luke Modrića od 2018. godine i stručnjak za brendiranje otkrio je da se sa najboljim hrvatskim fudbalerom sreo u Zagrebu, posle Svetskog prvenstva u Rusiji.

Upravo je osvojio Zlatnu loptu, iste godine osvojio je Ligu šampiona i bio srebrni na Svetskom prvenstvu i postao najbolji igrač turnira, ali kada sam ga upoznao, shvatio sam da je on najpristojnija sportska zvezda koju sam ikada upoznao. I upoznao sam mnogo njih", rekao je Bastiansen danskim medijima.

Bastijansen je tom prilikom Modriću doneo na poklon sat Brejtling, koji je želeo da radi sa tada najboljim fudbalerom sveta.

"Seli smo da popijemo piće, a on je pogledao na svoj sat. U stvari, i ja sam zurio u njega i rekao sam mu da nosi veoma lep sat. On mi se ljubazno zahvalio i onda je, izgleda, dobio ideju “, rekao je Bastijansen.

Hrvatska, Luka Modrić, Bruno Petković
foto: Marcio Machado / Zuma Press / Profimedia

Modrić je tada na svojoj ruci nosio Dejton Roleks od crvenog zlata vredan 40.000 evra. "To je poseban sat", rekao je tada Luka.

"Kaže mi da se tim satom počastio nakon što je osvojio Zlatnu loptu, ali dodaje da je kupio ukupno 25 satova za svoje saigrače iz Real Madrid i još 25 za saigrače iz reprezentacije. Ali poklone nisu dobijali samo njegovi saigrači, kupovao ih je za vozače autobusa, lekare, fizioterapeute i asistente“, otkrio je stručnjak za brendiranje detalje razgovora sa fudbalerom Reala Kako se iz priče može zaključiti, Modrić je za svoje najbliže saradnike iz reprezentacije i kluba potrošio dva miliona evra na satove, preneo je hrvatski "Index".

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track