REPREZENTATIVAC SLOVENIJE SE OGLASIO POSLE STRAVIČNE POVREDE: Mnogo sam razočaran! Radovao sam se Svetskom prvenstvu!
Foto: Giorgos Arapekos/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

slomljen

REPREZENTATIVAC SLOVENIJE SE OGLASIO POSLE STRAVIČNE POVREDE: Mnogo sam razočaran! Radovao sam se Svetskom prvenstvu!

Mundobasket -

Reprezentativac Slovenije i košarkaš Denver Nagetsa, Vlatko Čančar, oglasio se posle teške povrede kolena koju je doživeo na pripremnom meču protiv Grčke.

Čačar posle zakucavanja nezgodno doskočio i pokidao ukrštene ligamente kolena zbog čega će propustiti predstojeći Mundobasket.

"Veoma sam se radovao svom prvom nastupu na Svetskom prvenstvu, ali sudbina je, nažalost, stala na put mojim planovima. Naravno, mnogo sam razočaran, ali povrede su sastavni deo sporta i moram optimistično da gledam napred. Verujem da ću se vratiti pod koš još jači", rekao je Čančar za sajt tamošnjeg saveza.

"Zahvaljujem se saigračima i stručnom štabu reprezentacije na podršci koju su mi pružili ovih dana. Reprezentaciji želim da u ovako dobroj atmosferi nastavi pripreme i da odlučno ode na Svetsko prvenstvo. Siguran sam da će se momci još više okupiti, dati sve od sebe na terenu i želim im mnogoo sreće. Nažalost, pratiću ih samo iz daljine, ali obećavam da ću biti njihov najglasniji navijač", poručio je Čančar.

Slovenija u utorak nastavlja pripreme za SP, a u utorak će joj rival biti Crna Gora u "Stožicama" od 18 sati.

Kurir sport/B92

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track