BOLJU VEST NISMO MOGLI DA ČUJEMO! Svi su čekali ovu potvrdu - košarkaški "biser" o kom bruji Evropa se priključuje reprezentaciji!
Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

odlično

BOLJU VEST NISMO MOGLI DA ČUJEMO! Svi su čekali ovu potvrdu - košarkaški "biser" o kom bruji Evropa se priključuje reprezentaciji!

Mundobasket -

Ove subote saznali smo fenomenalnu vest! Košarkaškoj reprezentaciji Srbije pridružiće se supertalentovani Nikola Topić, momak koje je pokupio MVP priznanje na Evropskom prvenstvu za igrače do 18 godina.

Momak o kom bruji cela Srbija našao se na širem spisku selektora Svetislava Pešića, potom je ozvaničio pozajmicu iz Crvene zvezde u Megu, a na Mikonosu je odigrao prvi meč u dresu novog kluba.

Iako je bilo polemike, dileme više nema. Topić će se pridružiti reprezentaciji Srbije, a večeras će odraditi i prvi trening sa Orlovima.

"Nikola Topić posle sjajnog debija za Megu u toku dana napušta pripreme kluba i leti za Beograd. U dogovoru sa selektorom Pešićem očekuje se da večeras odradi prvi trening sa reprezentacijom", napisao je Miško Ražnatović na Tviteru.

Nikola Topić
foto: Starsport

Nakon serije otkaza, reprezentacija Srbije veoma je "tanka" na poziciji plejmejkera, pa klasičnih "jedinica" ima samo Stefana Jovića, dok su se u ulozi organizatora često nalazili Aleksa Avramović i Marko Gudurić, iako im to nije primarna pozicija.

Dolaskom Topića, konkurencija će biti dodatno pojačana, a da li ćemo ovog bisera srpske košarke videti na terenu u meču sa Portorikom, ostaje nam da vidimo.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track