"NEVEROVATNO JE ONO ŠTO VIDIMO OVDE" Kurir uživo sa Filipina: Zabranili su nam JEDNU stvar! Večeras spektakl, prepuna arena
Foto: Zorana Jevtić, EPA/Rolex dela Pena

kurir na mundobasketu!

"NEVEROVATNO JE ONO ŠTO VIDIMO OVDE" Kurir uživo sa Filipina: Zabranili su nam JEDNU stvar! Večeras spektakl, prepuna arena

Mundobasket -

Danas u tri azijske države, u Indoneziji, Japanu i na Filipinima počinje Svetsko prvenstvo u košarci. Košarkaška reprezentacija Srbije igraće u grupi B, sa Kinom, Južnim Sudanom i Portorikom.

Izabranici Svetislava Pešića sve utakmice, i one u grupi, i u eliminacionoj fazi takmičenja, a nadamo se da će se tamo plasirati, igraće na Filipinima, i sve utakmice pratiće Kurir.

Detaljne izveštaje sa Filipina dobijaćemo svakodnevno od sportskog novinara Predraga Gajića koji je putem video poziva bio Sagovornik jutarnjeg programa Kurir televizije.

01:00

NEVEROVATNO JE ONO ŠTO VIDIMO OVDE Kurir uživo sa Filipina: Zabranili su nam JEDNU stvar! Večeras spektakl, prepuna arena

- Trenutno se nalazimo u Filipina areni, na prvoj utakmici koja se igra na Svetskom prvenstvu, a otvaranje je večeras kada igra domaćin protiv Dominkanske Republike. Ovo je neverovatno što vidimo ovde, ovakvu dvoranu nikada nisam video, a prisustvovao sam na nekoliko velikih takmičenja poput onog u Tokiju. Dvorana prima 55.000 ljudi i biće prepuna. Večeras nas očekuje spektakl.

Potom je rekao da je organizacija perfektna i da su zaobišli nepodnošljive gužve tako što su imali policijsku pratnju:

- Na žalost, nisu nam dali da se uključimo iz same dvorane, mada i velika je buka tamo. Domaćini se jako trude da sve bude u najboljem redu, ima dosta volontera koji su raspoloženi da vam pomognu u svakom trenutku. Imali smo čak i policijsku pratnju kada smo išli od hotela do dvorane. Ispred nas su bila dva motora sa rotacijama, u suprotno ne bismo stigli na vreme, iako je 20 minuta udaljena dvorana, bez pratnje bi nam trebalo 3 sata da stignemo. Ovde je strašna gužva, neopisivo je.

Nasumična slika saobraćaja na Filipinima:

Filipini, Mundobasket, Manila
foto: Dado Đilas

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:38

NOVI PROBLEM ZA PEŠIĆA, ALI TU SU I LEPE VESTI! Jaramaz otpao sa spiska za Mundobasket, ali su se ovi momci priključili Orlovima!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track