ZAVIJORILA SE SRPSKA TROBOJKA U "FILIPINI ARENI"! Filipinka sa našom zastavom poručila: Sad ću da navijam i za Srbiju!
Foto: Kurir Sport/Predrag Gajić

kakva scena

ZAVIJORILA SE SRPSKA TROBOJKA U "FILIPINI ARENI"! Filipinka sa našom zastavom poručila: Sad ću da navijam i za Srbiju!

Mundobasket -
Mundobasket 2023, Dado Djilas, Predrag Gajić, M
foto: Kurir

Na svečanoj ceremoniji otvaranja Svetskog prvenstva u košarci, koja je koja je održana u velelepnoj "Filipini areni", zavijorila se zastava Srbije.

00:14

Zavijorila se srpska trobojka u Filipini areni

Domaćin Mundobasketa se maksimalno potrudio da ljubiteljima košarke priredi neviđen spektakl. U najvećoj zatvorenoj dvorani na svetu pred okršaj Filipina sa selekcijom Dominikanske Republike održana je sjajna ceremonija na kojoj su predstavljeni učesnici ovogodišnjeg Svetskog prvenstva, među kojima je i naša Srbija.

Simpatična Filipinka koja je nosila zastavu Srbije na svečanoj ceremoniji otkrila nam je da joj je izuzetno drago što je dobila priliku da predstavi našu zemlju.

"Drago mi je što sam dobila priliku da nosim vašu zastavu. Ne znam mnogo o Srbiji, osim da imate dobre košarkaše. Sada ću da navijam i za Srbiju, ali posle Filipina", rekla ova simpatična devojka.

srpska zastava
foto: Kurir Sport/Predrag Gajić

Podsetimo, meč Filipini - Dominikanska Republika počinje u 14 časova po srednjeevropskom vremenu i očekuje se da će na toj utakmici biti oboren rekord po poseti na Svetskim prvenstvima. Očekuje se da će na tribinama impresivne "Filipini arene" biti više od 50 hiljada ljudi!

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track