"IGRAČI NAPADAJU SELEKTORA ZBOG MEŠANJA POLITIKE I KOŠARKE!" Novinar Kurira uživo sa Filipina o SKANDALU koji trese Mundobasket
Foto: Zorana Jevtić, EPA/Rolex dela Pena

KURIR TV

"IGRAČI NAPADAJU SELEKTORA ZBOG MEŠANJA POLITIKE I KOŠARKE!" Novinar Kurira uživo sa Filipina o SKANDALU koji trese Mundobasket

Mundobasket -

Košarkaška reprezentacija Francuske izblamirala se na Svetskom prvenstvu. Nakon jučerašnjeg poraza od Letonije, Francuska se suočava sa ozbiljnim izazovima u daljem takmičenju. Umesto borbe za zlato, ekipa će morati da se bori za plasman od 17. do 32. mesta.

Ovaj neuspeh je izazvao šok i razočaranje ne samo među navijačima, već i u medijima koji su ih nakon poraza razapeli. Međutim, problem ide još dublje jer se francuska reprezentacija sada suočava sa velikim unutrašnjim problemima.

Predrag Gajić, novinar sportske redakcije Kurira koji izveštava sa Svetskog prvenstva na Filipinima, komentarisao je trenutno stanje u francuskoj košarkaškoj reprezentaciji.

01:17

IGRAČI NAPADAJU SELEKTORA ZBOG MEŠANJA POLITIKE I KOŠARKE! Novinar Kurira uživo sa Filipina o SKANDALU koji trese Mundobasket

- Nešto između njih nije dobro. Sada izlazi taj prljav veš između košarkaša Francuske i selektora stručnog štaba. Neki od njih prigovaraju selektoru i stručnom štabu Francuske zašto nisu zvali igrače koji igraju u Rusiji. Podsetimo da nisu hteli da pozovu Tomasa Ertela koji je odlučio da ostane u Rusiji. To je jedna pozicija plejmejkera koja je njima jako bitna. Mislim da je sa tim krenulo i da je u jednom trenutku sve puklo kao što smo mi imali problema 2005. godine. Imali smo strašan tim i onda se sve raspalo, meni to liči na ovaj debakl Francuske ovde - rekao je Gajić.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track