URNEBESNA SCENA U MANILI! CRNA MAČKA "PREKINULA" PEŠIĆEVO IZLAGANJE! Da li je ovo dobar ili loš znak? VIDEO
Foto: Kurir

hit

URNEBESNA SCENA U MANILI! CRNA MAČKA "PREKINULA" PEŠIĆEVO IZLAGANJE! Da li je ovo dobar ili loš znak? VIDEO

Mundobasket -
Mundobasket 2023, Dado Djilas, Predrag Gajić
foto: Kurir

Košarkaška reprezentacija Srbije odlično je započela svoje učešće na Mundobasketu, s obzirom da je četa Svetislava Pešića ostvarila već dve pobede u grupnoj fazi.

Orlovima je ostao još jedan meč u grupi, a protivnik je Južni Sudan. Pred sutrašnju utakmicu novinarima u Manili se obratio selektor Svetislav Pešić, a na konferenciji je viđena jedna urnebesna scena.

Naime, šou je odnela jedna crna mačka, koja je nakratko prekinula selektorovo izlaganje, a kako je to izgledalo pogledajte u priloženom video snimku:

00:30

Mačka prekinula konferenciju

Ono što je najvažnije od svega, jeste da povreda Alekse Avramovića nije teže prirode, pa ćemo njega i Filipa Petruševa gledati u nastavku takmičenja.

- Dobro su, mislim da će igrati obojica. Filip je već prošao preglede, nadamo se da će sve biti kako treba. To su tipične povrede, košarkaške. Da je juče bila utakmica koja odlučuje prvenstvo ili sudbinu, a isto će biti i sutra. Svaki dan se nešto dešava. Neko nekad ima stomačne probleme, to se dešava i dešavalo i ranije. Tako da svaki dan se nešto dešava. Nije bilo utakmice kada medicinski staf nije radio - rekao je selektor Srbije.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track