ŽESTOKO! Čuvena Srpkinja hoće da se POBIJE zbog Bogdana! Citirala Aleksandra Mitrovića, pa ZAGRMELA: Svaki put kad to čujem...
Foto: Starsport

brani bogdanovića

ŽESTOKO! Čuvena Srpkinja hoće da se POBIJE zbog Bogdana! Citirala Aleksandra Mitrovića, pa ZAGRMELA: Svaki put kad to čujem...

Mundobasket -

Košarkaška reprezentacija Srbije nije uspela da savlada Italiju u prvom meču druge faze Mundobasketa, te će sada morati da slavi protiv Dominikanske Republike (nedelja, 14.00), kako bi prošla u eliminacionu rundu.

Jedan od tragičara meča protiv "azura" bio je Bogdan Bogdanović kom jednostavno ništa nije išlo od ruke.

Bogdanović je kasnije i preuzeo odgovornost za poraz, a mnogi su jedva dočekali da našeg kapitena razapnu i stave na stub srama. Ipak, dosta ljudi ga je i branilo, a komentar Nevene Jovanović, čuvene srpske košarkašice, izazvao je haos na društvenim mrežama.

Ona je citirala Aleksandra Mitrovića koji je govorio kako je želeo da se pobije sa Britancima zbog Novaka Đokovića, pa je dodala:

- Mitre brate, i ja svaki put kad cujem 'pametne' komentare o Bogdanu!

Na ovaj način Nevena Jovanović pružila je podršku Bogdanu Bogdanoviću, a sada ostaje da naš kapiten upali u veću brzinu i odvede "orlove" do pobede protiv Dominikanske Republike.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track