"IKS FAKTOR" U POBEDI PROTIV LITVANIJE! Stefan Jović započeo ČAS KOŠARKE, nemoćnog protivnika NOKAUTIRAO drugi Pešićev pulen!
Foto: Starsport

srbija ima tajno oružje

"IKS FAKTOR" U POBEDI PROTIV LITVANIJE! Stefan Jović započeo ČAS KOŠARKE, nemoćnog protivnika NOKAUTIRAO drugi Pešićev pulen!

Mundobasket -

Kakva Srbija? Strašna Srbija!

Ovo je najbolji opis utakmice četvrtfinala Mundobasketa u kojoj je četa Svetislava Pešića demolirala Litvaniju rezultatom 87:68.

Bogdan Bogdanović vodio je naš tim ka pobedi, prestigao legendarnog Dražena Petrovića na večnoj listi strelaca Mundobasketa i izjednačio jedan svetski rekord, odlični su bili i svi ostali košarkaši, ali su se dva igrača izdvojila kao "iks faktori".

Stefan Jović bio je blizu da propusti Mundobasket zbog privatnih problema, ali je ipak stigao da pomogne Srbiji, a u četvrtfinalu se videlo koliko je zapravo važan! Pogodio je tri trojke kada se utakmica lomila, započeo je čas košarke i potpuno iznenadio Litvance.

Stefan Jović, Bogdan Bogdanović
foto: Starsport

Nemoćnog protivnika nokautirao je drugi pulen Svetislava Pešića - Filip Petrušev! Odigrao je fenomenalan meč Petrušev, a posebno važne bile su dve trojke u poslednjoj deonici kojima su "orlovi" stigli do nedostižne prednosti i bacili Litvance u očaj.

Filip Petrušev
foto: Starsport

Svaka čast čitavom timu Srbije, ali posebno bravo kapitenu Bogdanoviću i "iks faktorima" - Stefanu Joviću i Filipu Petruševu!

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track