"SLUŠA CECU I DOBIJA MILIONE, PA MU SE NE IGRA ZA DRŽAVU" Poslanik BRUTALNO IZVREĐAO Jokića: Ne treba više nikad ovamo da dođe!
Foto: Printscreen

teške reči

"SLUŠA CECU I DOBIJA MILIONE, PA MU SE NE IGRA ZA DRŽAVU" Poslanik BRUTALNO IZVREĐAO Jokića: Ne treba više nikad ovamo da dođe!

Mundobasket -

Narodni poslanik u parlamentu Bosne i Hercegovine,Nebojša Vukanović, brutalno je isprozivao srpskog košarkaša Nikolu Jokića zbog odluke da ne igra za Srbiju na Mundobasketu.

Vukanović je komentarisao zlatnu medalju reprezentativke Bosne Lane Pudar na Svetskom juniorskom prvenstvu u plivanju i tom prilikom se osvrnuo i na plasman Srbije u polufinale Mundobasketa.

"Svaka čast Lani. Videli ste i kako je Srbija pobedila favorizovanu Litvaniju. Drago mi je i zbog Nikole Jokića, moram i njega da prozovem. On sluša koncert Cece, dobije 50 milona po ugovoru pa mu se ne igra za državu. Ne treba nikada više ovamo da dođe. Vidite kako možemo da igramo bez Jokića i Micića koji su dobili milionske ugovore. Oni su uobražene zvezde", rekao je u programu N1 Vukanović.

Nikola Jokić
foto: Printscreen RTS 2

Na konstataciju voditeljke da "to nije naša reprezentacija" Vukanović je istakao da se raduje i kada Bosna i Hercegovina pobeđuje, ali da moraju da shvate da "95 posto ljudi u Republici Srpskoj navija za Srbiju".

Kurir sport / Bosnainfo.ba

Bonus video:

00:39

Jokić na Cecinom koncertu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track