NIJE PRVI PUT DA IGRAMO SA IGRAČEM MANJE, SVAŠTA SMO PREŽIVELI! Stanković: Boriši želimo uspešan oporavak
Foto: kURIR TLEEVIZIJA

KURIR TV

NIJE PRVI PUT DA IGRAMO SA IGRAČEM MANJE, SVAŠTA SMO PREŽIVELI! Stanković: Boriši želimo uspešan oporavak

Mundobasket -

Vladimir Stanković, novinar i publicista, gostovao je u emisiji Puls Srbije gde je govorio o povredi Boriše Simanić, ali i povredama koje su zadesile našu reprezentaciju u istoriji.

- Bilo je sigurno raznih povreda tokom turnira. Igra 12 igrača, pa ako ostanemo sa 11 uvek je dovoljan broj za petorku. Važno je da na terenu ne bude manjak igrača, ali ako je na klupi nije dobro, ali nije ni tako strašno - rekao je Stanković i dodao:

01:20

OVO NIJE PRVI PUT DA IGRAMO SA IGRAČEM MANJE, EVO ŠTA SMO SVE PREŽIVELI! Stanković: Boriši želimo uspešan oporavak

- Imali smo povredu Kićanovića u finalu Olipmijskih igara 1980. u Moskvi kada ga je Menegin kolenom udario u butni mišić. Ali to je bio kraj meča i već smo osvojili zlato. Pešić je u Indijanapolisu isključio jednog igrača iz tima pa smo dočekali 2002. godine turnir sa 11 igrača. Što se tiče Simanića, najteže mu je i u pitanju mu je karijera, ali nadamo se da će se oporaviti. Bilo je sportista koji su igrali sa jednim bubregom ili sa presađenim bubregom. Simaniću želimo uspešan oporavak i nadamo se da će se vratiti sa ekipom i da ćemo ovde imati lep doček.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track