KO PREŽIVI, PRIČAĆE! SRBIJA NE PAMTI OVAKVU NEDELJU: Košarkaši izlaze prvi na teren, slede odbojkaši i fudbaleri, a za kraj Nole
Foto: fiba / cev.lu / @starsport / GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Spektakularan dan

KO PREŽIVI, PRIČAĆE! SRBIJA NE PAMTI OVAKVU NEDELJU: Košarkaši izlaze prvi na teren, slede odbojkaši i fudbaleri, a za kraj Nole

Mundobasket -

Nedelja je izuzetno bitan sportski dan za Srbiju.

Tri reprezentacije igraju više nego važne mečeve, a kao šlag na tortu stiže finale Ju Es opena sa Novakom Đokovićem.

Prvi na teren izlaze košarkaši. I nema dileme da je finale Svetskog prvenstva sportski događaj dana. Rival četi Svetislava Pešića je Nemačka, a utakmica za zlato u Manili počinje u 14.40 časova po srpskom vremenu.

Od završetka košarke do početka odbojke biće malo vremena za odmor. Jer, odbojkaši od 18 časova u Bariju igraju protiv Češke utakmicu osmine finala na Evropskom prvenstvu.

Trajanje odbojkaškog meča je neodređena vremenska kategorija, ali ne sumnjamo da će se završiti na vreme da možete da se pripremite za utakmicu fudbalera. Jasno je da je fudbal posebna kategorija i da fudbaleri privlače veliku pažnju, bez obzira na rezultate koje prave. Verujemo u Piksija i njegove igrače da od 20.45 u Kaunasu mogu do tri boda protiv Litvanije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2024. godine.

Kraj meča u Kaunasu poklapa se sa početkom velikog finala u Njujorku. Novak Đoković će od 22 časa protiv Rusa Danila Medvedeva probati da se domogne 24. grend slem titule, a četvrte na Ju Es openu.

Kada se podvuče crta, četiri značajna meča koja će privući veliku pažnju i vezati nas za TV ekrane.

Pa, da verujemo u četiri pobede.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track