"ZBOG OVE STVARI IM JE IZMAKLA ZLATNA MEDALJA" Gajić analizirao finalnu utakmicu Srbije: Zatvorili su Milutinova, ALI SMO VODILI
Foto: Dado Đilas

KURIR TV

"ZBOG OVE STVARI IM JE IZMAKLA ZLATNA MEDALJA" Gajić analizirao finalnu utakmicu Srbije: Zatvorili su Milutinova, ALI SMO VODILI

Mundobasket -

Nikada istinitije nije zvučala replika Dragana Jovanovića iz filma Lajanje na zvezde "Kad se vratimo kao šampioni biće vam krivo što ste nas ovako bedno ispratili". Naši srebrni košarkaši kasno sinoć sleteli su u Beograd.

Retki su se nadali medalji, po neko polufinalu, a većina da se nećemo obrukati u Manili. Jedno je sigurno, opet smo dokazali da smo zemlja košarke.

Predrag Gajić
foto: Kurir televizija

Predrag Gajić, novinar Kurira, gostovao je u Pulsu Srbije gde je analizirao finalni meč Mundobasketa i dao svoj komentar na igru naših košarkaša.

- Nismo odigrali najbolje tu finalnu utkamicu. Bila bi mnogo drugačija igra naše reprezentacije da se Dobrić nije povredio i da nije morao da izađe. Osim toga ovo je bila najbolja ekipa u istoriji Nemačke. Osim što su odigrali odlično finalni meč, oni su i ceo turnir odigrali na vrhunskom nivou - rekao je Gajić i dodao:

03:14

ZBOG OVE STVARI JE KOŠARKAŠIMA IZMAKLA ZLATNA MEDALJA Gajić analizirao finalnu utakmicu: Zatvorili su Milutinova, ALI SMO VODILI

- Imali smo mnogo propuštenih šansi i grešaka koje nismo recimo imali na nekim drugim važnim utakmicama poput Kanade i Litvanije. Igrali smo mnogo koncentrisanije. Ne znam koliko je ekipu poremetila povreda Dobrića, ali imali smo nekoliko promašenih zicera. Dva faula u napadu gde smo morali da stanemo. Promašeni šut Gudurića i dva njegova loša pasa. Dobro su skautirali naš tim u smislu da su nam zatvorili dva najbolja igrača. Milutinova pod košem i u drugom poluvremenu Bogdanovića. Kada sve to saberemo mi smo opet bili na 6 poena razlike. Da je samo bilo malo više koncentracije u nekim trenucima bilo bi drugačije. Mi smo u jednnom trenutku vodili sa 6 do 7 razlike i da smo nastavili sa još nekoliko minuta dobre igre zasigurno bi prelomili utakmicu.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:38

Izlazak srpskih heroja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track