OVA NOĆ IMA MOĆ! EKSKLUZIVNE FOTKE PROSLAVE ORLOVA I NOVAKA: Krem svetskog sporta na jednom mestu u Beogradu, osetite ATMOSFERU!
Foto: Nemanja Nikolić

OVA NOĆ IMA MOĆ! EKSKLUZIVNE FOTKE PROSLAVE ORLOVA I NOVAKA: Krem svetskog sporta na jednom mestu u Beogradu, osetite ATMOSFERU!

Mundobasket -

Krem svetskog sporta večeras je na jednom mestu. U popularnom beogradskom klubu je najbolji teniser svih vremena, tu su heroji srpske košarke, najbolji NBA igrač i brojne legende.

Kurir ekskluzivno otkriva atmosferu sa proslave. Orlovi i Novak se vesele, većina je u društvu lepših polovina a najbolji teniser u istoriji pleše sa svojom suprugom.

Doček Košarka, žurka košarkaša, Novak Đoković
foto: Nemanja Nikolić

Supersportisti slave uz Cecu koja je obećala da će ispuniti svaku muzičku želju, Matića i Vladu Georgijeva. Na slikama se vidi da se proslava zahuktava, iako je noć tek počela.

1 / 7 Foto: Nemanja Nikolić

Sve je vrlo raskošno i lepo sređeno kako bi ugođaj bio što bolji, a čini se i da atmosfera počinje da bude sve uzbudljivija.

1 / 8 Foto: Nemanja Nikolić

Srpska zastava se viori usred restorana, a na njoj su "nacrtana" tri prsta.

Ova noć ima čudnu moć!

1 / 16 Foto: Nemanja Nikolić

Naši sportisti su uživali u fantastičnoj noći. Nikola Jokić je bio odlično raspoložen pa je u jednom trenutku skinuo majicu i zagrlio jednog reprezentativca Srbije.

Pored košarkaša Denvera, na proslavi je bilo još njegovih kolega koji nisu igrali na Mundobasketu, što pokazuje da među njima vlada veliko drugarstvo.

Nažalost, na proslavi nije bilo kapitena Bogdana Bogdanovića koji je neposredno pred slavlje saznao tužnu vest.

01:34

Ceca stigla na proslavu košarkaša i Đokovića

01:03

Žurka košarkaša

00:11

Atmosfera na žurci košarkaša

00:29

Bobi Marjanović stigao na žurku

00:18

Nikola Jokić stigao na žurku

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track