NIŠTA OD BODOVA: Nevena Ignjatović osvojila 48. mesto u Leviju!

Srpkinja startovala u Svetskom kupu

NIŠTA OD BODOVA: Nevena Ignjatović osvojila 48. mesto u Leviju!

Ostali sportovi -
Srpska skijašica na prvoj trci sezone nije uspela da se plasira u drugu vožnju i da stigne do prvih bodova

LEVI - Srpska skijašica Nevena Ignjatović osvojila je 48. mesto u slalomu, koji je danas u okviru Svetskog kupa vožen u finskom Leviju.Ignjatovićeva nije uspela da se plasira u drugu vožnju, pošto je ostvarila vreme od 59,69 sekundi. Ona je za vodećom Amerikankom Mikaelom Šifrin imala zaostatak od 2,46 sekunde. Srpskoj skijašici je ovo bila prva trka u sezoni.Šifrinova je na kraju pobedila ukupnim rezultatom 1:55.07 minuta.Drugo mesto zauzela je Nemica Marija Hefl-Riš sa 1,06 sekundi zaostatka, dok je trećeplasirana Slovenka Tina Maze zaostala 1,61 sekundi iza Amerikanke.U generalnom plasmanu Svetskog kupa vodi Šifrin sa 140 bodova.

"Žao mi je što nisam iskoristila ovu šansu, staza je bila perfektna. Saznala sam da sam imala 13. i 19. prolazno vreme na prva dva merenja. Vreme je bilo veoma čudno, na početku je duvao vetar, ali je kasnije prestao. Jedva čekam trke Evropa kupa i nove šanse", izjavila je Ignjatovićeva.

Ona će ostati u Finskoj gde narednog vikenda, takođe u Leviju, nastupiti u okviru Evropa kupa na trkama slaloma i veleslaloma.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track