PODRŠKA LEGENDI I PRIJATELJU: Šumaherovi inicijali na Fetelovoj kacigi!
Foto: AP

Vozač Red bula nije zaboravio slavnog šampiona

PODRŠKA LEGENDI I PRIJATELJU: Šumaherovi inicijali na Fetelovoj kacigi!

Ostali sportovi -
Fetel je najavio da će stilizovani inicijali biti na prednjem delu kacige ispod vizira. Fetel i Šumaher su zemljaci, ali i veliki prijatelji

MELBURN - Aktuelni svetski šampion u F1 i vozač Red bula Sebastijan Fetel imaće na kacigi logo sa inicijalima Mihaela Šumahera na prvoj trci sezone Velikoj nagradi Australije.Fetel je najavio da će stilizovani inicijali biti na prednjem delu kacige ispod vizira. Fetel i Šumaher su zemljaci, ali i veliki prijatelji. Podršku bivšem klupskom kolegi pružiće i vozač Vilijamsa Felipe Masa, koji će takođe na svojoj kacigi imati inicijale sedmostrukog svetskog šampiona u F1."Mislim na njega svaki dan, molim se za njega sve vrijeme. Nadam se da će na kraju sve dobro da se završi i da će Majkl da se oporavi", rekao je Masa.Na prvim današnjim treninzima na bolidu Luisa Hamiltona, koji vozi Mercedes, pisalo je: "Nastavi da se boriš Majkle".

Prva trka sezone u F1 biće održana u nedelju na stazi u Melburnu.Šumaher (45) je u veštačkoj komi od 29. decembra posle teškog pada na skijanju u Meribelu u Francuskoj, kada je glavom udario u stenu. Mihael je od tada u bolnici u Grenoblu gde je dva puta bio podvrgnut operaciji, a lekari su krajem januara počeli postepeni proces buđenja iz kome.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track