Vrbas minulog vikenda bio domaćin Šotokan karate saveza Srbije
Foto: Kurirsport

ŠOTOKAN VIKEND U VRBASU

Vrbas minulog vikenda bio domaćin Šotokan karate saveza Srbije

Ostali sportovi -
U konkurenciji 550 takmičara iz 25 klubova održano je Prvenstvo Vojvodine u karateu u okviru Šotokan karate saveza Srbije i Karate federacije Vojvodine

U subotu je organizciji ŠKSS u Vrbasu odran seminar za sudije,trenere i takmičare.

Učešće su uzeli predstavnici svih regiona Šotokan karate saveza Srbije. Razlog organizovanja seminara je taj što se sva takmičenja ove godine rade po SKIF pravilima, UO ŠKSS je odlučio da angažuje glavnog istruktora SKIF Slovenije g-dina Ivana Čeriča i sudiju na "A" listi Evropske Šotokan karate federacije da prikaže unifikaciju kata po SKIF pravilima.

Drugi deo seminara bio je rezervisan za predavanje na temu fizička priprema sportista, a predavač je bio prof. dr Veselin Bunčić.U nedelju je održano prvenstvo Vojvodine. U konkurenciji 550 takmičara iz 25 klubova održano je Prvenstvo Vojvodine u karateu u okviru Šotokan karate saveza Srbije i Karate federacije Vojvodine. U odličnim uslovima koje je obezbedio domaćin takmičenja, karate klub Vrbas najuspešniji klubovi u generalnom plasmanu su bili:

1. Enpi - Subotica 2. Vrbas - Vrbas 3. Fruškogorac - Divoš 4. Čoka - Čoka 5. Slavija - BačU seniorskoj konkurenciji posebno su se istakli Đorđe Vuković i Rabti Kemal iz subotičkog Enpija. U mlađim uzrasnim kategorijama sve pohvale Simoni Ivković i Martinu Čizmaru.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track