TROFEJ BEOGRADA: Sportsko društvo Radnički domaćin najboljim kik-bokserima
Foto: KBK Sinđelić

Više od 70 takmičara

TROFEJ BEOGRADA: Sportsko društvo Radnički domaćin najboljim kik-bokserima

Ostali sportovi -
Na turniru će učestvovati oko 70 takmičara u kadetskoj i juniorskoj konkurenciji, koji će se takmičiti u disciplini „lou kik”, precizirala je predsednica Kik-boks saveza Beograda Stanka Pejović

BEOGRAD - „Trofej Beograda” u kik-boksu biće održan u subotu, 17. maja, u Sportskom društvu „Radnički” na Crvenom krstu, pod pokroviteljstvom Sekretarijata za sport i omladinu.

Predstavnik resornog sekretarijata, zadužen za organizaciju sportskih takmičenja u prestonici Dragan Ćirić istakao da je ovo jedna od 65 manifestacija koje su već realizovane ili će biti realizovane ove godine. On je, na konferenciji za novinare, pozvao ljubitelje kik-boksa, borilačkih veština i sporta uopšte da u subotu dođu u što većem broju u jednu od najboljih dvorana u gradu za te namene.

Na turniru će učestvovati oko 70 takmičara u kadetskoj i juniorskoj konkurenciji, koji će se takmičiti u disciplini „lou kik”, precizirala je predsednica Kik-boks saveza Beograda Stanka Pejović. Ona je, u sali za konferencije Gradske uprave, navela da takmičenje počinje u 11 sati, merenje će se obaviti od 8 do 10 sati, posle čega će uslediti žreb i borbe.

Zamenik predsednika Kik-boks saveza Beograda Ivan Jegorović zahvalio je Sekretarijatu za sport i omladinu na tradicionalno dobroj saradnji. On je podsetio da je kik-boks najtrofejniji sport u Srbiji, sa najviše osvojenih medalja sa zvaničnih takmičenja i pozvao roditelje da, bez predrasuda, upišu decu na ovaj sport, jer ima neuporedivo manje povreda nego, na primer, fudbal.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track