VELIKI USPEH: Udovičić čestitao Jelači osvajanje srebra na EP
Foto: Fonet/AP

Uspeh bacačice koplja

VELIKI USPEH: Udovičić čestitao Jelači osvajanje srebra na EP

Ostali sportovi -
Druga medalja za srpsku reprezentaciju na Evropskom prvenstvu u atletici najbolji je dokaz da sistemska podrška baznim sportovima donosi velike rezultate, rekao je Ministar omladine i sporta

BEOGRAD - Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić čestitao je Tatjani Jelači osvajanje srebrne medalje u bacanju koplja na prvenstvu Evrope u Cirihu.

”Druga medalja za srpsku reprezentaciju na Evropskom prvenstvu u atletici najbolji je dokaz da sistemska podrška baznim sportovima donosi velike rezultate. Uspesi srpskih atletičara su sjajan podstrek mladim generacijama da rade na sebi i krenu stopama ove sjajne generacije koju smo uspeli da izgradimo. Atletika se zaista na velika vrata vraća u Srbiju i preko naših takmičara u svet šalje sjajnu sliku srpskog sporta.Tatjani od srca čestitamo i želimo da se i drugi takmičari pridruže njenim i Ivaninim uspesima”, navodi se u čestitki ministra Udovičića.

Jelača je večeras u Cirihu osvojila srebrno odličje hicem od 64,21 metara i ponovila uspeh Ivane Španović, koja je u sredu došla do srebra u skoku u dalj rezultatom 6,81 metara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track