STEVANOVIĆ: Bili smo na maksimumu četvrtinu i po

Liga šampiona

STEVANOVIĆ: Bili smo na maksimumu četvrtinu i po

Ostali sportovi -
Bili smo na nekom našem maksimumu do sredine druge četvrtine, a onda smo primili dva laka gola iz kontranapada, kojima je Pro Reko prelomio utakmicu, rekao je trener Radničkog

KRAGUJEVAC - Trener vaterpolista Radničkog Uroš Stevanović rekao je da je Pro Reko kontranapadima prelomio utakmicu i pobedio njegov tim u Ligi šampiona.

"Bili smo na nekom našem maksimumu do sredine druge četvrtine, a onda smo primili dva laka gola iz kontranapada, kojima je Pro Reko prelomio utakmicu", rekao je Stevanović posle utakmice.

Radnički je kao domaćin u Kragujevcu izgubio od Pro Reka sa 12:5, u prvom kolu Grupe A Lige šampiona.

"U drugom poluvremenu je sve bilo jasno, došao je do izražaja njihov kvalitet i pokazali su da su ono što jesu", dodao je Stevanović.

Vaterpolista Pro Reka Filip Filipović kazao je da je njegova ekipa loše počela.

"Imali smo stresan početak. Znali smo da Radnički igra drugačije u svom bazenu. Pokušao sam da prenesem to iskustvo na nove saigrače, ali verovatno nisam u potpunosti u tome uspeo", rekao je Filipović.

Prema nejgovim rečima, utakmica je prelomljena sredinom druge četvrtine:

"Sredinom druge četvrtine smo visokim ritmom i kontranapadima "otvorili" Radnički i već tada je bilo poznato pitanje pobednika. Izuzetno mi je drago što smo zadržali ritam i na kraju ubedljivo pobedili", kazao je Filipović.

Radnički će u narednom kolu Lige šampiona igrati protiv Olimpijakosa.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track