NEMA ODMORA: Sa dočeka na teren!
Foto: Rojters

Brojni sportisti će 1. januar provesti radno

NEMA ODMORA: Sa dočeka na teren!

Ostali sportovi -
Čak šestorica srpskih fudbalera na Ostrvu već nakon 16 sati po ulasku u 2015. godinu igraće mečeve Premijer lige

Odmah nakon novogodišnje proslave, već u uvodnim satima 2015, čak 11 srpskih fudbalera i jedan trener istrčaće na teren, dok će prvog dana Nove godine i košarkaši Crvene zvezde odraditi poslednji trening pred duel Evrolige sa Realom!Takođe, ulazak u novu godinu radno će proslaviti i srpski rukometaš iz skopskog Metalurga Darko Ðukić. Zahvaljujući višedecenijskoj tradiciji, širom Engleske 1. januara igraće se redovno kolo u svim rangovima takmičenja, pa će petorica reprezentativaca Srbije, koji nastupaju u Premijer ligi, već posle 16 sati u novoj 2015. morati na teren.Zvezda čeka RealNjima će se priključiti Marko Šćepović iz Seltika i još četvorica naših fudbalera, koji nastupaju za turske klubove, ali i Nenad Kocić i trener Goran Miščević iz saudijskog drugoligaša Al Hazma.Tako će čak 12 srpskih sportista radno provesti prvi dan 2015. godine. Za to vreme, košarkaši Crvene zvezde će u Beogradu odraditi trening pred utakmicu Evrolige protiv Reala, koja je na programu samo 43 sata po ulasku u novu godinu.

Đoković će učestvovati na egzibicionom turniru u Abu Dabiju, gde će i dočekati 2015.
Đoković će učestvovati na egzibicionom turniru u Abu Dabiju, gde će i dočekati 2015.

Stefan uz NoletaOtprilike u isto vreme i najbolji teniser sveta Novak Ðoković će prvi put na teren u 2015. godini. On će učestvovati na egzibicionom turniru u Abu Dabiju, a prvi protivnik biće bolji iz duela između Nikolasa Almagra i Stanislasa Vavrnike.Nole je u egzotičnu zemlju otišao zajedno sa suprugom Jelenom i sinom Stefanom, sa kojima će tamo i dočekati Novu godinu.

FudbalAUSTRALIJANCI OTVARAJU GODINUPrvu fudbalsku utakmicu u 2015. godini odigraće australijski prvoligaši Vestern Sidnej i Central Koust, koja se igra već u 9:30 po našem vremenu. Novu godinu u tenisu otvaraju Felisijano Lopez i Endi Mari u 14 časova, a u košarci NBA ekipe LA Klipers i Njujork, čiji će okršaj početi jedan sat posle ponoći po našem vremenu.

KO RADI ZA PRAZNIKEFUDBALEngleska, Premijer liga- Nemanja Matić (Čelsi)- Branislav Ivanović (Čelsi)- Dušan Tadić (Sautempton)- Lazar Marković (Liverpul)- Aleksandar Kolarov (Man. siti)Škotska, Premijer liga- Marko Šćepović (Seltik) Turska, Kup- Nenad Mikić (Manisa)- Nenad Milijaš (Manisa)- Goran Čaušić (Eskisehir)- Milan Mitrović (Mersin)S. Arabija, II liga- Nenad Kocić (Al Hazm)- Goran Miščević (Al Hazm) - trenerRUKOMETSeha liga- Darko Ðukić (Metalurg Skoplje)KOŠARKAEvroliga- Crvena zvezda (trening 1. januar, utakmica 2. januar)TENIS- Abu Dabi, egzibicija- Novak Ðoković (2. januar)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track