SPORTISTI KOJI ĆE SIGURNO PAMTITI 2014: Noletova svadba, Jarićev razvod

(Ne) ponovila se

SPORTISTI KOJI ĆE SIGURNO PAMTITI 2014: Noletova svadba, Jarićev razvod

Ostali sportovi -
Ljubavi, raskidi, bebe... Đoković se oženio i dobio sina, a bivši košarkaš izašao iz braka s Limom. Oženili se i Bobi, Mačvan... Očevi postali Tipsarević i Marković
1 / 5

Srpski sportisti i sportistkinje u 2014. godini zaljubljivali su se, ženili, dobijali prinove, ali i raskidali i razvodili.Svadbena zvona koja su odjeknula najglasnije tokom protekle godine definitivno su ona s venčanja najboljeg srpskog i svetskog tenisera Novaka Đokovića. Nole je stao na ludi kamen u julu, kad se oženio dugogodišnjom devojkom Jelenom Ristić, koja je tri meseca kasnije na svet donela njihovog prvog sina Stefana. Đokovići su sudbonosno „da“ izgovorili na Svetom Stefanu, a njihov naslednik rođen je u Monte Karlu.

Ponosni tata... Janko sa ćerkicom Emili i suprugom Biljanom
Ponosni tata... Janko sa ćerkicom Emili i suprugom Biljanom

Janko dobio ćerkuPočetkom godine prvo dete dobio je i Janko Tipsarević, njegova supruga Biljana porodila se u Novom Sadu i na svet donela ćerkicu Emili.

Svetska veza... Švajni i Ana
Svetska veza... Švajni i Ana

Romansa o kojoj se mnogo šuškalo ovog leta jeste veza između srpske teniserke Ane Ivanović i nemačkog fudbalera Bastijana Švajnštajgera. Njih dvoje su uslikani kako se tokom šetnje kraj mora drže za ruke, a Ana je Nemca čak uspela da dovede u Beograd i upozna s prijateljima i porodicom.

Visina nije problem... Bobi i Ana venčali su se u Meksiku
Visina nije problem... Bobi i Ana venčali su se u Meksiku

Za srpske košarkaše godina je, osim u znaku srebrne medalje sa SP, protekla i u znaku ljubavi. Stefan Marković nedugo po povratku s Mundijala dobio je sina Vasilija, koga je rodila njegova supruga Milica. Na ludi kamen stao je i Milan Mačvan. Visoki centar Crvene zvezde Boban Marjanović i njegova izabranica Ana venčali su se najpre u Meksiku, a nakon toga i u Srbiji. Bobiju je kum na venčanju bio Raško Katić.Košarkaš Danilo Anđušić i Ivana Maksimović uživaju u ljubavi, a na prstu srebrne devojke sa Igara u Londonu zasjao je i verenički prsten.

Svadba... Jovana i Marčelo
Svadba... Jovana i Marčelo

Udala se BrakočevićevaNajbolja odbojkašica Evrope i srpska reprezentativka Jovana Brakočević udala se za svog dugogodišnjeg izabranika, Italijana Marčela Kancijana. U bračne vode uplovila je i srpska rukometašica Biljana Filipović, koja se udala za Francuza i svoje prezime zamenila novim - Bandelije. Saigračica iz reprezentacije Svetlana Ceca Ognjenović krajem godine rodila je sina Filipa.

Sportski par... Danilo i Ivana
Sportski par... Danilo i Ivana

Pored mnogobrojnih novih ljubavi, protekle godine jedan razvod posebno je privukao pažnju, kako srpskih tako i svetskih medija. Bivši srpski i NBA košarkaš Marko Jarić i manekenka Adrijana Lima nakon osam godina veze, a pet godina braka, odlučili su da se razvedu. Njih dvoje iz dugogodišnje ljubavi imaju i ćerke Valentinu i Sijenu. Marko i Adrijana upoznali su se 2006. godine, verili su se godinu dana kasnije, a venčali 2009. u tajnosti, na privatnoj ceremoniji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track