TATJANA JELAČA: Deda Mraze, donesi mi medalju u Pekingu!
Foto: Marina Lopicic

Srebrna kraljica otkrila želje za 2015.

TATJANA JELAČA: Deda Mraze, donesi mi medalju u Pekingu!

Ostali sportovi -
Novu godinu sam dočekala s dečkom Bojanom, važno nam je da što više vremena provedemo zajedno, kaže srpska atletičarka

Srpska atletičarka Tatjana Jelača iza sebe ima fantastičnu godinu, kako na sportskom tako i na privatnom planu.

U intervjuu za Kurir kaže da ima želje za 2015, a prošlu godinu samouvereno ocenjuje maksimalnom ocenom.

- Čista desetka. I to sa plusom.Razlozi?- Počela je sa mnogo dobrih stvari i bilo bi nezahvalno da želim nešto da menjam. Ovo je bila godina kao iz bajke i ne bi bilo skromno da želim nešto više.

Kako ste dočekali Novu godinu?- Sa Bojanom, naravno. Bilo nam je bitno da budemo zajedno. Novu smo dočekali u kućnoj atmosferi. Želimo da što više vremena uživamo jer zbog poslovnih obaveza tokom godine nemamo dovoljno takvih trenutaka. Za koji dan ćemo proslaviti i godišnjicu!Šta želite da vam se dogodi na privatnom planu u novoj godini?- Da skoro sve ostane isto, samo da malo više vremena moja dečko Bojan i ja provodimo zajedno. Volela bih i više vremena s bakom i dekom Anđelkom i Milenkom Karastankovićem.

Imala uspešnu 2014... Tatjana Jelača
Imala uspešnu 2014... Tatjana Jelača

A na sportskom?- Želim medalju na Svetskom prvenstvu u Pekingu. Ako može Deda Mraz da je donese, onda super. Ne želim sebi da stvaram pritisak kako bih mogla potpuno relaksirana da odem tamo. Ne želim ni pritisak javnosti jer medalju ne može niko više od mene da želi.Srebrom na EP ste iznenadili javnost. Da li ste i sami bili iznenađeni ostvarenjem?- Ne. Verovala sam da mogu do evropske medalje. Put iz juniorske u seniorsku konkurenciju bio je dug i naporan, a već u maju sam bila svesna da vredim za medalju. Otišla sam na EP samouverena i bez opterećenja. Dala sam maksimum i ne bih sebi ništa zamerila ni da nije bilo medalje.

Želja čitaocima KuriraLJUDI, DRUŽITE SE, SMANJITE KORIŠĆENJE INTERNETA, TELEFONA...Naša atletičarka češtitala je Novu godinu čitaocima Kurira i imala zanimljivu želju za sve.Srećna vam Nova godina, mnogo ljubavi vam želim. Ljudi, družite se, smanjite korišćenje interneta, telefona... Uživajte u trenucima s dragim ljudima i decom. Dajte sebi vremena da uživate u lepim stvarima koje su nam preostale da ne bismo i njih izgubili.

PodrškaIVANI ŽELIM DA PRESKOČI SEDAM METARATatjana Jelača i Ivana Španović su dve najbolje srpske atletičarke. Zanimalo nas je šta Tatjana želi svojoj koleginici iz reprezentacije.Ivani želim da preskoči sedam metara i osvoji medalju onog sjaja koji sama želi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track