Fajter Psihopata bije Italijana da osveti babu

Fajteri u Ljubljani

Fajter Psihopata bije Italijana da osveti babu

Ostali sportovi -
Vaso Bakočević učestvuje na turniru "Vorld fajting čelendž" gde je obećao krvavu osvetu jer su mu Italijani ubili prababu

Crnogorski fajter ne zaboravlja krvnu osvetu.

Vaso Bakočević Psihopata, MMA borac, na turniru "Vorld fajting čelendž" 22. aprila u Ljubljani boriće se protiv ljutog neprijatelje - Italijana Kristijana Brinzana.

Naime, on će u ringu osvetiti svoju prababu koju su ubili Italijani u Drugom svetskom ratu.

"Ovaj meč je jako poseban za mene, mogu da kažem da će ovo da bude lično! Moj protivnik je iz Italije, što mi daje veliku motivaciju, evo zašto... pre 60 godina ne znam tačno ni sam, u ratu moju prababu su ubili i zapalili upravo Italijani na kukavički i podmukli način. To je priča koja dan danas kruži u moju kuću od mog dede, mog oca i ja sam sad na neki način dobio šansu da je osvetim. Ovaj meč će ići do kraja to vam obećavam. Idem do smrti. Neću se predati živ, sve za svoju familiju!", izjavio je mladi bokser, prenosi MMA magazin.

Ako je suditi po nadimku, Vaso namerava da ispuni obećanje.

"Taj nadimak sam dobio još u školskim danima jer sam svaki dan želeo da se tučem s nekim. Dok su ostali đaci brinuli kakvu će ocenu dobiti iz nekog predmeta, ja sam brinuo o tome da budem najjači u školi i da me se svi plaše".

Vaso je rođen u Risnu, ali odnedavno živi u Beogradu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track