BIVŠI GROBAR SRUŠIO SVOJE: Aleksić vodio Solnok do pobede protiv Partizana
Foto: Vkpartizan

Vaterpolo Evroliga

BIVŠI GROBAR SRUŠIO SVOJE: Aleksić vodio Solnok do pobede protiv Partizana

Ostali sportovi -
Domaće je do pobede predvodio reprezentativac Srbije i bivši igrač crno-belih, Milan Aleksić, sa pet golova

Vaterpolisti Solnoka pobedili su u 3. kolu Lige šampiona Partizan sa 12:7 i tako došli do treće pobede u ovom takmičenju.

Domaće je do pobede predvodio reprezentativac Srbije i bivši igrač crno-belih, Milan Aleksić, sa pet golova. Kod gostiju je najbolji bio Dušan Mandić sa četiri pogotka. Tim sa Banjice sada ima dva poraza, a u subotu pulene trenera Vladimira Vujasinovića očekuje odloženi meč prvog kola, protiv Galatasaraja.

Partizan je poveo golom Dušana Mandića, ali je iskusnija ekipa Solnoka za kratko vreme, golovima Aleksića i Daniela Varge došla do preokreta (3:1).

Posle prvog poluvremena Solnok je vodio sa 5:3, a početkom treće deonice Aleksić je svojim četvrtim golom na meču doneo svom timu „+3″. Partizan je uspeo da se vrati u meč golovima Gogova i Mandića, ali nije uspeo da dođe do izjednačenja.

Domaći su ponovo otišli na tri gola prednosti i „+3″ su održavali sve do sredine četvrte četvrtine, kada su Rističevića matirali Aleksić i Kiš, za konačnih 12:7.

Najefikasniji je bio Aleksić sa pet golova. Mitrović i Daniel Varga su postigli po dva, dok je na drugoj strani prednjačio Mandić sa četiri pogotka.

U grupi B prvo mesto na tabeli dele Solnok i Jug sa sve tri pobede, a prati ih Primorje sa dva trijumfa. Partizan, Galatasaraj i Špandau su još uvek bez bodova.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track