Najnovije vesti

U VELIKOJ FORMI: Đurđević još bolji u La Kvinti
Foto: Kurir Sport

Nastavili sa odličnim rezultatima u Španiji

U VELIKOJ FORMI: Đurđević još bolji u La Kvinti

Ostali sportovi
Đurđević je posle 38. mesta u Atalaji ove nedelje u La Kvinti podelio 33. poziciju, dok je Gudelj posle izvanredne prve runde u kojoj je ostvario iven par, na kraju zbog veoma jakog vetra morao da se zadovolji tek deobom 41. mesta

Predstavnici Golf asocijacije Srbije Ilija Đurđević i Branimir Gudelj nastavili su da prikazuju odličnu formu i beleže veoma dobre rezultate na Gecko Pro Turu u Španiji.

Đurđević je posle 38. mesta u Atalaji ove nedelje u La Kvinti podelio 33. poziciju, dok je Gudelj posle izvanredne prve runde u kojoj je ostvario iven par, na kraju zbog veoma jakog vetra morao da se zadovolji tek deobom 41. mesta.

Đurđević je prvi deo takmičenja završio sa +4, a u drugom delu na prvih devet rupa ostvario je po dva brdija i bogija. Ipak na 12. rupi usled jakog vetra, dva puta je lopticu poslao u aut, pa je samo na tom terenu zabeležio +4. Ukupan rezultat od +14 je smestio Đurđevića na četvrtu poziciju među amaterima iza Kaspera Simberga i Rasmusa Karlsona iz Finske i Sandera Adusana iz Estonije.

Gudelj je posle prvog dana imao ukupno treći najbolji rezultat računajući i profesionalce i amatere, međutim drugog dana se borio sa snažnim vetrom. Posle prvih devet rupa on se održavao na desetoj poziciji, međutim u drugih devet rupa nije uspeo, pa je na kraju podelio 41. poziciju sa Dominikom Jonesom iz Finske, dok je među amaterima imao sedmi rezultat.

Na turniru je učestvovao 71 golfer, od čega 19 amatera, a pobednik je bio Šveđanin Tobijas Rosendal iz Bokskogen sa ukupno -6. Drugi je bio Španac Leo Lilja sa -3, dok je treću poziciju zauzeo Džejms Robinson iz Velike Britanije sa -2.

Naši reprezentativci ostaće u Španiji na pripremama, a naredni turnir odigraće za sedam dana u Marbelja Golf Kantri klubu.

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...