VUJOVIĆ VODI HRVATE?! Komšije pronašle selektora
Foto: Kurir

Srbin sa Cetinja želja rukometne javnosti u Zagrebu

VUJOVIĆ VODI HRVATE?! Komšije pronašle selektora

Ostali sportovi -
Zahvalio bih se Baliću na predlogu. Nisam rekao ni ne, ni može, poručio bivši as Metaloplastike

Srpski rukometni stručnjak i nekada najbolji igrač na planeti Veselin Vujović (54) otkrio je da ima želju da preuzme reprezentaciju Hrvatske.

Iako je Srbin sa Cetinja uz Zvonimira Serdarušića, Lina Červara i Irfana Smajlagića najozbiljniji kandidat, popularni Vuja rezervisan je za posao koji mu preko medija nude Hrvati.

"Iskreno se nadam da će se vrlo brzo izabrati selektor hrvatske reprezentacije, pa da se nastavi dalje s normalnim životom", rekao je Veselin Vujović, inače trener Zagreba.

Hrvatski novinari su insistirali da navuku Vujovića na priču o nasledniku Slavka Goluže, čak navodeći rezultate anketa po kojima je on apsolutni miljenik navijača i favorit.

Vujović testira Hrvate
Vujović testira Hrvate

"Balić i Metličić su ikone i treba da dođu na mesta koja im se nude. Ali, to ne znači ništa. Neko ko je bio odličan igrač ne mora nužno biti dobar trener. Ja sam tu najočitiji primer", našalio se Vujović, a potom dodao:

"Šta bih napravio da me Balić predloži za selektora?! Zahvalio bih mu se! Nisam rekao niti hvala - ne, niti hvala - može. Sad mi je Liga šampiona najbitnija."

Veselin Vujović bio je selektor rukometne selekcije Srbije i Crne Gore, a posle toga nije radio u nacionalnim timovima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track